FEW PICS FROM POLAND

Snodde några bilder från Lollo på mig i Polen (har dock redigerat med) eftersom jag själv inte har laddat in mina bilder på datan.

OBSERVERA

Jag märkte att jag skrev fel på min heather. Men men, det är sådan som händer. Jag gjorde den på fem minuter för att jag ville bli av med den andra. Eftersom jag ganska snart ska byta blogg så orkar jag inte göra ännu en ny så det får vänta !

20110523




FROM ME TO U IN POLAND


RIGHT NOW

Kom hem från Polen igår vid 18.00. När jag kom hem åkte jag och min kära moder direkt till videobutiken och hyrde två filmer, varav en är sparad tills idag. Det var en underbar resa i Polen, full med humor, upplevelser och en massa annat- Ja den var verkligen lyckad ! Även ikväll blir det myskväll framför Tv'n med uppladdning inför den sista skolveckan innan betygen sätts.

OFFTOPOLAND


Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Åh, jag vet att jag suger på att uppdatera just nu, men min dator har slut på minne vilket gör så att jag inte kan lägga in några bilder på den och därav blogga. Björn och mammas dator, som jag använder nu, vill/får jag inte lägga in en massa bilder på så jag måste se till att ladda över några gamla bilder på ett USB minne så att jag kan lägga in nya. Jag lovar, att nu när skolan närmar sig mot sitt slut och den 27 då alla betygen är satta så kommer jag får mer till att blogga och det ska jag se till att göra också ! Jag har även skapat en ny blogg som jag tror att jag kommerbörja blogga på så får jag mig en nystart och bloggen ska bli lite mer intressant och inspirerande.
Jag har precis packat färdigt till Polenresan. Vi drar tidigt i morgon och är borta i fem dagar. Det ska bli såå roligt, dels att få se krakow, auschwitz vara borta med klassen och även att missa en hel skolvecka ! Kan inte bli bättre. Efter resan är det bara en vecka kvar innan betygen ska vara satta och sedan är det över. Jag jublar konstant.
Nu måste jag tillbaka till Tv´n för Jersey Shore har börjat igen efter reklamavbrottet.

A LAUGHING ANGEL

I´m sorry but I have nothing to say so it wont get much bloging today.

THEKILLINGMACHINE

Image and video hosting by TinyPic
Jag sitter och pluggar spanska nu men jag är verkligen sjuukt trött så jag tror att jag kommer falla med ansiktet rakt i datan vilken sekund som helst. Jag ska i alla fall vara vaken till klockan tio då superstylisten Jonas börjar. Innan dess måste jag ta igen det förra avsnittet som jag missade och även kunna spanskan till provet i morgon. Yes, sometimes life really sucks !
Oj då, jag upptäckte precis att det inte sänds idag..

AMERICANBLUEBERRYSINTHESUN


TVNIGHTASUSUAL

Sitter just nu och käkar lunch, vilket för min del blev gröt med blåbär och jordgubbar toppat med rinnande honung samtidigt som jag försöker bli klar med min So - geografi inlämningsuppgift som ska vara klar i nästa vecka. Är verkligen inte pluggsugen med det är bara att bita i det sura äpplet..

Ikväll blir det den rutinerade Tv kvällen som min söndag alltid består av. Den börjar klockan 18 med plain Jane och avslutas med Jersey Shore, däremellan blir det Gossip Girl. Tyvärr missar ja I used to be fat som går samtidigt som GG men får ta ikapp det på repriserna som går på lördagar eller söndagmårnar, tror jag.

WHATTOWEAR

Klänning 1
Balklänningar 30029


Balklänningar 30029

Klänning 2




Balfrisyr



Makeup

Olivia Palermo Beauty


Okej, nu har jag hittat två alternativa klänningar att ha på mig på balen. Men, problemet är att jag inte kan bestämma mig ! Hjäälp mig snälla. Jag vill få fram lite utav en "Paris-känsla" i mitt outfit, då passar den gammelrosa klänningen lite bättre. Men den vita är så otroligt fint dekorerad upptill vilket gör valet väldigt svårt. Så snälla hjälp mig att välja, jag lade upp en bild på hur jag vill ha håret och ungefär även sminket så att ni kan få en helhetskänsla och veta lite mer vad jag är ute efter. Plz, help me ASAP !


RSS 2.0