NEWYEARSEVE



Jag glömde berätta vad som händer i kväll så här kommer lite kortfattat.

Just nu så står pappa och Kjelle och lagar mat, Och det luktar hur J*vla gott som helst och eftersom jag bara har ätit lite flingor idag så kurrar det i magen när jag känner doften av den vitlöksstekta potatisen och köttlukten. Jummie. När jag har ätit klart så ska  Amanda komma hit och lämna sina sovsaker eftersom hon ska sova här. När det är klart så ska vi möta Lollo och Ida och sedan får kvällen flyta på. Jag hörde någonstans att nyårsafton är inte en kväll att planera utan sakerna ska bara ske utav fri natur så jag tänkte pröva på det ikväll så får vi se hur det blir. Kanske vi möter upp några andra eller så blir det bara vi och stadsfolket. I HAVE NO IDÈA.

Hoppas att ni alla får en trevlig nyårsafton och Farväl 2009!

Dagens Nyårsoutfit





Samma klänning som jag hade på Julafton. Från H&M 500 kr.

MYMAKEUPMYMAKEUP


Så här är mitt öga sminkat idag. Hade bara lust att lägga upp en bild på mina spindelbensfransar.

Jag har precis fått i mig lite mat och jag ska nu fortsätta sjunga lite "Karaoke" av olika Youtubelåtar eftersom pappa kom in och störde mig mitt i den högaste,falskaste Kelly Clarkson tonen i Because of you. Medans jag gör det så väntar jag på att Amanda ska ringa, eller att jag ringer henne för att se vad vi ska hitta på ikväll.

NEW




Två bilder från kameran.

DSC-W230

http://www.bestpc.lv/images/photos/043010/1.jpg
This one is mine! Jag är redan förälskad. Den är snygg och tar väldigt bra bilder och är bara för bra. Om någon ska köpa en kamera så rekomenderas denna!


DIPLOM


Sista gången, eller okej inte sista men sista gången på länge som jag lägger upp en webbkamera bild. kl 15 ska jag in till kista och möta pappa för att ta en liten titt på hans jobb och för att senare åka till Barkarby för att köpa min nya Digital-kamera!

USEDBYPROFES


Bild snodd från STILORAMA

Nu sitter jag i mitt svinkalla rum, och fråga mig inte varför det är svinkallt för det vet jag inte. Jag borstar tänderna medans jag gör min vanliga kvällsrutin och samt lyssnar lite på LG, vilket i mitt fall är Lady Gaga. Tänkte försöka komma till sängs ganska snart för jag ska titta på Tjenare kungen där min sötn Joel Kinnaman är med.

Godnatt på er alla söta!

INSPIRATION/INSPIRATION










FLASHBACK/FUTURE



Nu ni Gajjs, nu har jag äntligen kommit igång på en ny blogg. Mer intressantare och roligare uppdateringar, bombat med bilder och större antusiasm kommer ni att ta del av här fram över. Hoppas att ni kommer att ha lika kul att läsa den som jag kommer att ha att skriva, Och en sak till bara. Ni kommer inte att bli besvikna!


RSS 2.0