J:A
















Igår var jag hela dagen med Amanda och vi hade det väldigt trevligt. Vi bestämde oss för en slappdag så vi gick ner till Centrum och hyrde film. Det blev en ganska tidig kväll för vi var väldigt trötta efter hela skolveckan.
Idag gick vi ner och tog en kopp Te på Solslätten och sedan gick vi till centrum och köpte naturgodis för att sedan gå hem och titta på en till film. Så det har vart en riktig slapphelg för mig.

Imorgon så fyller jag år så då ska vi ha ett "kalas" för mig. Väldigt många från min släkt kommer samt lite andra personer så vi blir väldigt många. Men det kommer att bli trevligt. Så detta är min sista dag som 14-åring. Jippie, från och med i morgon så får jag hyra film !
Lite senare nu så ska jag och pappa titta på Karate Kid, pappa har inte sett den än men den är verkligen skitbra så jag längtar efter att se den igen.


BLACKANDWHITEINSPIRATION











FAVOURITEDESIGNER

En designer som jag verkligen är helt fest vid är Alexander Wang. Jag har beundrat hans kläder väldigt mycket sen ett tag tillbaka. Hans personliga stil inspirerar också nått helt otroligt! Han är verkligen en toppdesigner som säkerligen kommer att ligga på topp ett långt tag fram över! Hoppas att han fortsätter åt det hållet som han är på väg. Verkligen tummen upp för WANG!

http://images.nymag.com/images/2/daily/fashion/08/05/30_alexanderwanguniqlo_1_lg.jpg


INMYHEAD






Dagens Outfit var detta. Ganska enkelt och avslappnat.
Lite roliga och underliga poser det blev. Men så får de va !

IGOTMYEARPIERCED


Idag var jag ner till Centrum efter skolan och tog hål i örat. Högst upp i örat som ni ser. Det gjorde inte alls ont som jag trodde att det skulle göra. Det var först tänkt att jag skulle ta hål i mitten av örat, Tragus kallas det/den?, men när jag sa att jag ville ta hål där så sa dom att de inte tog hål där på folk för att det sitter en ansiktsnerv precis där så om man träffar den så kan man typ bli förlamad eller vad de nu sa så jag tyckte att det inte var värt att ta den risken och valde därför att ta där uppe istället. Men det gjorde ingenting för det stod lite emellan att ta där uppe eller i tragus så jag fick ändå som jag ville på något vis.

DAGENS

Det var väldigt länge sedan som jag la upp en Dagens-bild på mitt outfit så jag tänkte göra det nu och sedan försöka att få en rutin på det.






Väst:Zara, T-shirt:Monki, Tights:GinaTricot, Juliahalsband:Nån butik i Göteborg, LångtHalsband:Blandning av två, ett från Lollo och ett annat från Glitter, Armband:Mammas Ringar:Lite olika ställen.

FINALLY






Nu ska jag och Lollo gå ut på en promenad innan de första avsnitten för denna säsong av The Hills och The City börjar! Snacka om vad jag har längtat!

Hela dagen idag har jag bakat med min mor och syrra, vi bakade världens godaste kladdkaka och vanuljbullar för vi fick i uppgift att baka till föräldrar mötet som är i morgon. Så det är så min dag har sett ut idag. Nu ska jag bara njuta av de sista timmarna utav denna helg.

ITEMS

Nu har jag fått tag i min kamera sladd så nu kommer det bilder på det jag köpte igår.












THECITY

Hela dagen idag har jag och lollo spenderat i stan. Vi shoppade massa saker, jag köpte mest höstsaker som ex. en väst som jag letat efter väldigt länge, en "poncho", och en sjaltröja eller hur jag nu ska beskriva den. Jag letade efter den i göteborg förut men hittade den inte så nu köpte jag den. Sen köpte jag även en slapp T-shirt och två linnen. Jag tror inte att det var något mer. Det var väldigt trevligt men det är mycket mer jag vill ha men som får vänta. Nästa månad tänkte jag köpa en pälsjacka och gärna två, iaf ett par skor om jag har råd. Nu är jag väldigt trött och tänkte spendera resten av min lördags kväll i soffan framför Tv´n och bara slappa !

Har ingen kamerasladd här hos pappa, ska hämta den i morgon men det är därför det inte blir några bilder tyvärr...

PERSONALLY

Jag tänkte att jag skulle göra ett inlägg med bilder och samt skriva kortfattat om vad jag har gjort den senaste månaden men jag har verkligen inte lust med det så jag fortsätter bara nu. Som en nystart.

I morgon börjar skolan så då kommer man in i sina vardagliga rutiner och på så vis så kommer jag att kunna prioritera bloggen på ett bättre sätt. Så nu kommer det att bli fler uppdateringar framöver !

INSPIRATION

http://www.denimology.com/2010/01/-erin_wasson_rvca_ss10_1.jpg



http://stylerumor.com/wp-content/uploads/2009/03/erin-wasson-sprouse-louis-vuitton-event.jpg

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/1615313/images/2010/erin_wasson_100366661.jpg

Jag bara älskar Erins stil. Den är cool, kreativ och avslappnad. Just how I like it !


RSS 2.0