VB and Sthlm

Idag hela dagen så var jag och Lollo i stan. Det var väldigt trevligt och vi hittade lite snygga stuff. Min otur idag var bara att jag hela tiden när jag skulle betala hamnade bakom engelsktalande personer/kvinnor som köpte upp hela affären så det tog typ 500 år för mig att få betala.

Nu ska vi dra ner till brasan vid grönadalen och möta amanda och Rebecca. Hoppas att alla får en trevlig valborg!

GET/WET/WITH/CLOTHES/ON

Igår så bestämde sig jag och amanda att gå ut och skutta i regnet för det såg så frästande ut,
första lixxom sommarregnet, eller inte sommar men nästan.




Efter det så var vi gansla kalla och jag skulle ändå tvätta håret den kvällen så vi hoppade in
i duschen och duschade först med kläderna på. That was funny.
Vet inte varför vi gjorde det men jag och amanda får alltid sjuka ideér när vi är.







ASTRA EXUVIANCE


Sweet-O




Alltså han är bara för söt?!. Justin Bieber in my heart. Eller nästan. Nej men han är bara för sjuukt söt alltså.
Dream boyfriend? Haha.

DAGENS










TESTER

I´m so stressed out! Jag har världens största SO prov på onsdag. Om första världskriget, ryska revolutionen och typ den tekniska utvecklingen and some other shit. Och jag kan INGENTING. Eller okej, lite kan jag men inte mycket, och definitivt inte tillräckligt. Jag ska fråga claes min SO lärare om jag får skjuta upp provet en vecka eftersom jag har vart sjuk hela förra veckan och har inte hunnit plugga något. Sen så har jag även massvis med andra saker som ska vara klart snart och prov and stuff. Jag har hittat en sida där det står bra beskrivet om första världskriget och det gick bra att läsa den i början men nu sitter jag bara och stirrar rakt in i texten och lyssnar på musik. Jag förstår typ ingenting just nu...

BEAUTI






STRAWBERRIES








Titta vilka fina jordgubbsbilder jag tog! I´m proud. Detta är svenska riktiga jordgubbar,goda  men dyra som satan var dom.

Jag kom ungefär hem för en timme sedan efter min första prommenad på en vecka. Faktiskt så var det den första gången som jag ens gick ut på en vecka. Jag har bara legat hemma och känt mig som en parasit eller tom en alkiskärring som bara har typ samma nattlinne+byxor på sig, aldrig går ut osv. Fast jag har faktiskt duschat 2-3 ggr. Jag har velat att gå ut och gå flera ggr men jag har inte haft någon ork tills nu.
Snart kommer pappa hem och då ska jag faktiskt till affären. oxå första gången på länge. Ikväll blir det filmkväll with my father. Wallander och kycklingklubbor m. potatissallad. Mums!
Haha det låter som om jag menar att filmen heter wallander med kycklingklubbor m potatissallad. Ironic. Men ni förstår vad jag menar!

Have a Great friday night!,

OmJagHadePengar


Åh, jag vill så jätte gärna åka till New York just nu alltså så ni anar inte.
The apple. Jag känner att NEEEJ, jag bara måste dit!! Jag lovar till 100%
att när jag blir äldre så ska jag Tsm med Lollo bosätta mig där. Kanske
inte direkt i centrala New York men alla fall någonstans i New York. It´s my
dream town. Really.
Just a few years then, Here I come! ♥

Inspiration

Pics ur min inspo.fil
http://2.bp.blogspot.com/_5BbwO_X7esA/Sr-lhdtbZCI/AAAAAAAAA10/gUvXQtJ1hr4/s320/mary-kate+and+ashley+olsen+(39).jpg

click to zoom




MEKINDAWANT


En sak som jag verkligen är i ett desperat behov av.Eller inte riktigt i behov men en sak som jag veeeerkligen vill ha; Det är en fet Gigantic pälsjacka! Åh. vad det är hett. Me really love. Den står högt på min önskningslista. Men det är en sådan sak som jag vill ha men som jag probably inte kommer att ge mig på och köpa om det inte dyker upp ett riktigt erbjudande. Då vet man aldrig hur det blir.

Will always exist in my dreams!


Chinesefood

Åh nu kommer pappa med kina maten. Jummie, i´m starving. Som sagt så är jag fortfarande hemma. Men jag är verkligen på bättringsv. och utan feber var jag idag! Men efter att ha haft feber i 6 dagar så är man ganska utmattad så jag kommer att bli sängliggande i morgon och kanske tillochmed i övermorgon. men vi får se.

Nu orkar jag inte skriva  mer. Jag sprang och öppnade dörren till far och blev därför nu helt plötsligt helt kallsvättig

On


Jag är fortfarande sjuk. I morse så hade min feber stigigt från 37,9 till 39. Jag har kallsvettats och blivit stekhet hela dagen idag. Oftast så har jag varit sjukt varm, Och även trött som fan och fått problem med magen. Kankse oxå berodde på att jag bara åt kräm i dag innan middagen så det kan ju vart att jag hade tom mage och tröck i mig en massa halstabletter on top of that. Nu har mamma och Björn kommit hem från centrum med lite godis och filmen 2012. Så vi ska nog slänga oss framför soffan nu där jag redan har legat hela dagen för det är det enda jag orkar med.

Jag kommer inte kunna vara med på dansuppvisningen på tisdag heller och det är ju synd. Men men, det kommer fler ggr.

SJUKLING NR1

I morse när mamma väckte mig så orkade jag verkligen inte gå upp och upptäckte att jag hade skiiitont i hela kroppen. Mitt huvud dunkade ännu mer än igårkväll och hela min kropp bara värkte som den gör när man är riktigt sjuk. Först bestämde jag mig för att gå till skolan men när jag hade gjort mig i ordning och skulle äta frukost så ändrades mina planer. Jag orkade knappt gå och det var riktigt tur att jag stannade hemma för jag har feber. 37,9 inte så högt men ändå om man jämför vad jag brukar ha typ 36,5 så. Nu är även mamma på väg hem för hon mådde oxå dåligt. så nu på vägen hem ska hon svänga förbi affären och köpa halstabletter och isglass och sedan ska vi titta på film via voddler.


HockeyMatch

Okej, jag vet att det blev en ganska lång text nertill men så får det bli.Orkar inte bearbeta den för jag somnar snart.







Äntligen hemma från dagens eller rättare sagt kvällens hockeyMatch. Djurgården mot Hv71, och ofc så vann Djurgården men 4-3. Denna match var på hovet och inte i globen. och vilket jävla drag det var! Jag älskar känslan när Djurgården gör mål och när klacken och publiken stöttar laget osv. Nu har jag ont i ryggen, fötterna, och huvudet bara dunkar och jag känner mig lite krasslig i halsen. Men det går nog över i morgon.

Tänkte berätta lite om vad som hände innan matchen.
Först på väg till hovet så mötte vi tre killar eller ja män som sa att dom kom från typ norrland eller vad det var och att dom aldrig hade varit söder om bla bla bla. Alltså inte i sthlm. Iaf så ville dom till gamla stan och då sa pappa att dom var ute och yrade och att dom kunde följa med oss. Så dom gick med oss och det var bara den ena utav dom som pratade, dom kändes lite srange. På något sätt så kunde det stämma men det kändes ändå så fejk, som ni vet när man får den där känslan i magen att det är nått som inte stämmer. När vi kom fram till T-banan där vi sa att dom skulle gå ner så bah, mmm tack för hjälpen och då gick vi, sen vände jag mig om och då såg jag att alla tre bara stirrade, dom gick aldrig ner utan som att dom bara frågade oss om "hjälp" för att få gå med oss eller något i den stilem och sedan typ döda oss lr något. Det var ett tag då jag trodde att dom skulle göra det! haha. Paranoid eller vad??

Den andra saken var att när vi träffade Tony så fick vi våra biljetter av honom och pappa gav mig min som jag stoppade i min inneficka. Sen gick vi och skulle köpa korv för att jag inte ätit någon middag. Efter det så ställde vi oss i kön in till hovet. Sen när vi hade blivit vissiterade eller vad det heter och skulle visa fram biljetten så kände jag i min ficka och; VART ÄR BILJETTEN?! När jag sa till pappa att den inte låg i min ficka utan att den var borta så bah- Men vafaaaaaaaaan?! Typ, skojjar du med mig? jag bah, nej hjälp den är inte här,vi går ut och letar. Så sa han att men det är ingen idé, den är borta. nån har tagit den. Men så skyndade vi oss ut ändå och pappa svor högt och bah men vafaaAaan och helvette. Och alla kollade på oss så jag tittade generat ner i marken. Sen när vi kommit ut från självaste kön så ropade en som jobbade där att vi skulle gå dit. Och då förklarade vi att jag tappat den och precis när vi skulle berätta vart vi sitter osv så kom det en kille och bah. har ni tappan en biljett? Och då visade han upp en och den var våran och han berättade att den låg där vi stod i kön så jag hade väl råkat tappa den. Alltså det är typiskt mig! Men det ordnade ju sig till slut iaf så det var ju bra. I detta tillfälle så var det bra att pappa skrek, eller ja, pratade högt för annars hade ingen av dom hört. även fast jag tyckte att det var pinsamt.

EFTERGAMMALTRECEPT











Idag har det vart en ganska skön dag. På lunchrasten så gick jag, Amanda,Rebecca och Lollo till vivo och köpte oss en varsin glass. Gaah, nu är det verkligen vår! Måste skrika mitt vårskrik snart så att inte ronja känner sig mobbad. Iallafall så när jag kom hem så tittade jag på GhostVhisper, my Love, Jag har börjat älska det. Sen när der var slut så började jag plugga lite matte men la ner efter typ 2 min för jag fattade ingenting. Klockan fem så åkte jag till Jan Fridegård för min teaterlärare frågade om man ville vara med i en musikal och att vi nu kunde komma och se hur det är- så det var planerat att jag och Amanda skulle gå tsm men hon skulle plugga till så många prov så hon hann inte. Det var faktiskt ganska kul där, men däremot vet jag inte om jag ska börja eftersom jag har så lite tid redan så jag knappt hinner med allt jag har nu så då känns det så osmart att börja med ännu någonting nytt. Men men , vi får se!

TTYL- Talk to you Later. Ja! det får bli mitt nya Hej då eller vad man ska säga, ist för att göra som P.H; Talk to you never because I know we will!

OVERHEAD


In school

Nu sitter vi i skolan på en svenska lektion och tråkar. Jag försökte lägga upp en bild men det funkade tyvärr inte. Efter denna lektion så har vi bara profil kvar. Teater i 2 timmar. Det är kul.

Ha en fortsatt trevlig dag!

DAGENS

En lite missbildad bild, tog den som prövbild Och jag vet, (My nose Look Gigantic)!


Hha, lite Weirda poser. Men böjde mig så att jag skulle få plats i kameran. Lekte lite så att säga.





DANCEMYFATASSOF!






Snart ska jag på dans och det är näst sista gången innan uppvisningen så det gäller för mig att verkligen göra mitt bästa och vara på topp för det sista jag vill är att göra bort mig inför hela Jan Fridegård!

Wish me good luck!♥

YESTERDAY


Min kära farboro öppnar presenter!

Cecilia is very very prego!

Min andra kära farbror och hans girli.

Och som vanligt så får vi sitta vid ett eget bord. I hate to say it but, barnbordet!
Undra när man plattsar bland dom andra?

Me and my Kusin at night, jag sov över där ist.









Vi låg högst upp i deras hus i något mysig "rum" och tittade på tre filmer under
kvällen så ibland kunde vi nog tolkas som osociala men men.. Trevligt var det iaf.

V-inlägg


FACEANDDRESSLOOK






NORDIC


Alldeles strax så ska vi sätta oss framför tv´n och titta på film från Voddler. Vi ska se Dr. Jekyll and Mr. Hyde. Jag har även köpt lite jordgubbar och samt smält lite vit choklad som jag doppar jordgubbarna i. Jummie!

Inspire -lookbook ( One person)

Hat from Hattbaren, Dress from Myrorna, Bag from DKNY, Shoes from Dinsko 

Hat from NYC, Jacket from Myrorna, Shoes from Dinsko 448195_4b57321f41d41


Shirt from Monki, Dress from Hm, Shoes from Din Sko 

Back-from-Jakan




Jag åt en skitagod sandwich. Det var en kycklingsandwich med currysås och fefferoni + rödlök and some other good stuff. Damn vad god den var alltså.

DAGENS


Ja jag vet. jag lånade din skjorta igen Lollo, Du får tbx den någon dag då vi ses. Puss på dig.

NR3

Nu drar jag till Jakan och käkar antingen lunch eller fikar med min käraste mor. Jag ville spendera resten av dagen med henne eftersom att jag precis kommit hem från åkersjön och igår så var jag hela dagen i stan och har inte hunnit träffa mamma så mycket så jag tänkte passa på nu när det är lov.
Tidigare idag så har jag suttit med näsan i datorn för att försöka komma någon vart på min Filmrecension om Titanic ( Min favorit film ). Men nu tänkte jag lägga ner pluggandet och njuta utav den sista fredagen på lovet.

STOCKHOLM

Idag så har jag varit i full fart. Klockan 12 så tog jag tåget in till stan för att möta Amanda och Rebecca, sen shoppade vi lite, åt lunch och köpte jordgubbar som vi sedan åt på trappan. När vi gick förbi stånden så glodde alla som solde saker hela tiden, visslade efter oss och sa massa kommentarer som oooh, snygga tjejer, något på nått annat språk osv. Det kändes lite som om vi var utomlands.
Sen klockan 17 så tog jag tåget till kista för att pappa sedan skulle hämta mig och efter det åka till globen gör att se på hockey. mellan Djurgården och Linköping. Djurgården vann Ofc med 5-1. Och j*vlar vilket drag det var. Så härligt det är att vara på en hockey match där alla skriker, sjunger ramsor och när hevla globen hoppar i takt. I really Love it! Denna dag har vart väldigt rolig och så har det varit skönt att göra något, röra på sig ist för att bara ligga hemma och dega nu när det är lov och allt. Och jag bara älskar att vara inne i stan på våren. It´s nothing beter than that.

Bilder snodda från Beproud.











PrommenadToAmanda






Ive got some things of Amanda that she Bought for me in Thailand.




Man såg mina trosor igenom;





Åkersjön










Jag och Söta Maddis.



Påsk afton.















Crazy Carl.


Time to go Home.



Det var trevligt i Åkersjön. Nu vet jag inte riktigt när nästa gång blir då vi kommer upp men vi får se.

Away for easter.



Idag klockan 12 så kommer pappa till min skola och hämtar mig, sedan åker vi hem till mamma och hämtar resten av min packning och till sist köper vi lite godis och sen are we taking of to Åkersjön! Vi kommer hem på tisdag igen, men jag tar med mig datorn så får vi se om det funkar med internet osv.

Hoppas att ni får ett bra påsklov!

RSS 2.0