TheNakedTruth






Pappa och jag kom precis hem fån affären för jag var i ett stort behov av halstabletter, vi köpte även lite frukt till mig så just nu sitter jag och äter på några små melon pieces, fast pappa tyckte att det var en dålig idé eftersom han håller på att steka pannkakor. Men jag övertalade honom att jag inte skulle tappa hungern. Och det har jag inte eftersom jag känner lukten av vaniljpannkakor och hör dom småfräsa i stekpannan så det är knappast troligt att tappa hungern i ett sådant tillfälle. SeYall!



www.ME.se


NEUTRAL

http://i260.photobucket.com/albums/ii20/shericebaby/kate-moss.jpg

DAGENS-DENIM


CREATIVE


Till middag blev det en onyttig pizza. Den var skiitgod. Det var jättelänge sedan som jag åt en köpt pizza. Sen klockan sex så var det dags för dansträning igen. I dag var det bara en timme för vi var bara två stycken eftersom Lollo och Amanda är borta. Men det var ganska kul att bara vara två, eller tre om  man räknar med ledaren för då blev dte lite som en privatlektion. Aja nu måste jag hoppa in i duschen för jag måste sätta igång och plugga lite mer spanska eftersom jag har prov i morgon, och för att ersätta lite efter träningen så har jag köpt lite frukt som jag ska sitta och knapra på. Sen ska jag även måla naglarna med mitt nya nagellack och läsa i chic-tidningen som jag fick av mi padre today.

CODE OF RULES












Closeup



Dessa grejer köpte jag när jag i stan med farmor igår. Vi hade det jättetrevligt, som vanligt, och vi gick till kisarestaurangen som jag trodde att vi skulle. När vi kom hem så hyrde vi en två filmer, Allt för min syster och Bröllopsfotografen. Allt för min syster var skitbra och sorglig, det bara rann tårar under ungefär hela mitten till slutet. Och när vi sett klart den så muntrade vi upp oss med bröllopsfotografen som var väldigt rolig.


The Today´s

Boddy.



 
Face.




Om en halvtimme så kommer farmor och hämtar mig för att jag ska sova där inatt. Men innan dess så ska vi till stan och shoppa upp mina julklappspengar. Det jag vet att jag ska köpa är Vita eller om jag hittar beiga converse och en rundstickad halsduk. Sen även ett par shorts från Monki. Sen får vi se vad mer det blir. Till middag kommer vi nog äta på våran "tradition" restaurang som vi alltid äter på när vi är i stan.

Eftersom jag inte har en kamera så kommer det inte att bli några bilder om inte farmor tar med sig sin.
I hope you guys will get a nice day !

MYNEWJACKET




Igår så köpte jag en Kenza jacka som jag ÄÄLSKAR.
Jag kommer nog att spendera min största del av våren i den.

Cuty boy, FD Cuty boy

Jag fick låna en film av min gamla lärare hasse förra veckan som hette American history X. Så ikväll efter att jag och Lollo ätit upp våran Thaimat så bestämde vi oss för att se den. Och en av huvudrollerna var asssöt! Vi satt och försökte komma på vem han påminnde oss om och vem han var lik osv. Och då kom jag på att jag sett honom när jag var liten i Termitaror och blev typ Kär? i honom, iaf vad jag kommer ihåg. Men iaf det jag skulle säga var att när filmen tog slut så var vi bara tvugna att söka på honom på Google för att fortsätta njuta av hans utseende men när vi då gjorde det så kom det upp en aaaaaas ful bild på honom. Och då visade det sig att han har blivit helt ful och fet osv. haha, that was not at pleasure moment.

Dåtid:


I terminator.




Nutid:





DAGENS








Denna vecka har vi miljövecka i våran skola. Vi ska gå från klockan 8.15-14.00 varje dag. Men idag så skulle vi sluta redan klockan 12!. Thats so nice. Det är asskönt att vara hemma så här tidigt. Sist då vi sluta denna tid var i sjuan då vi slutade klockan 12 varje onsdag och typ fredag. Men för att vi skulle få sluta kockan 12 så fick hemstudier att arbeta med. Det är en agenda 2040 som vi ska arbeta med och skriva om "hur det kommer att bli år 2040", ( Alltså åt det dramatiska hållet ).  Nu jag tänkte gå upp till köket för att se om jag hittar någon lunch, för jag börjar bli ganska hungrig så vi får se om vi hittar nått intressant. sen lite senare så tänkte jag sätta igång att arbeta med min agenda så att jag blir klar med den någon gång. men vi får se om jag orkar/kommer på något.
Men innan jag går upp så måste jag ta av mig den här oehört kliande och glittriga "jackan" som jag lånade av Lollo i dag och slänga på mig en mjuk gosig tröja och  mjukisbyxor.

Have a nice day everybody!

CLEANINGOUTMYCLOSET

Nu sättet jag igång och rejälrensar ut min garderob. Tänkte göra lite nytta idag innan jag gör mig i ordning för att fira mamma och Eric. Så då tänkte jag storstäda mitt rum som ser ut som ett bombnedslag, dammsuga samt dammtorka. Och då kom mamma med förslaget att jag skulle rensa ut min garderob, och då tänkte jag att jag skulle anta mig utmaningen med att försöka slänga gamla kläder. Det är en utmaning för mig för jag är sämst på att slänga kläder. Men jag får lära mig att vara kallhjärtad och inte tänka så mycket för jag har en jädra massa kläder som bara ligger och dammar så lite måste verkligen försvinna!


FAREWELL AMANDA FAREWELL

 Dagens Outfit.









Det år så att amanda åker till Thailand i morgon så jag kommer att sakna henne otroligt mycket!

Nu har filmarna kommit så det är dags at go back to work. Hah.. Nu ska jag maintaina lollo lite . See you guys soon.

Ps. Fick mitt första Påskägg idag, I´m, Happy. Ds.

Utkast: Mars 16, 2010

Here are the list of those thing that I want.

-Vita eller Beiga Converse.
-Rundstickad halsduk från Hennes & mau.
-Nagellack 2 st. Ett brun/beige och ett lite chock rosa/orange.
-Gammelrosa Kavaj från BikBok.
-Leopard"cykelbyxor" från BikBok.
-Skorta Herravdelningen från Hennes & mau. ( Som en som rikauteliggare har köpt).
-Eventuellta Nördbrillor ( Pilotbrillor med klart glas samt smal guldkant.
-Om jag hittar. En stor svart/grå T-Shirt med ett svagt tryck. Eller en annan cool T-shirt.
-Om jag hittar. En frans/hårig väst. ( Som tidigare fanns på BikBok. Om jag inte hittar en så får jag försöka mig på att sy en egen.

Here is some Pics of those things that I want.


         
     

+ ett chock rosa/orange nagellack




Ungefär en sån här fast beige.


   

CAN`T SLEEP

Jag har legat och vridigt och vänt mig i snart en timme utan att någonting har hänt. Har varken blivit tröttare eller piggare utan ligger bara där som en otrött parasit eller något i den stilen. Så jag tänkte att eftersom jag inte kan sova så kan jag passa på att göra en lista på de saker jag ska köpa när jag är och shoppar med farmor på min valfria shoppingtur/äta middag ute dag/kväll. Listan kommer i ett annat inlägg åvanför.

Alexander wang 2010









I´m totaly in Love with Alexander wang vår-sommar kollektion. Jag såg den på RAW tv idag, har även gjort det tidigare.. Den inspirerar mig så oehört mycket, jag älskar den mesta delen av kläderna och den är åt det hållet som jag lutar åt inom mode ( Som jag gillar ). En stor favorit är även flätan som alla modellerna bar. Den är väldigt stilfull och cool. Tänkte kanske försöka mig på den någon dag i veckan om jag orkar, men vi får se hur det blir/går med det.

Inspo-Videos.




GOT2BE







Jag skulle ha ringt Amanda klockan ett men jag glömde bort det lite för jag fastnade vid datan. Tänkte ringa henne nu ist. Eftersom vi har studiedag idag så har jag bara slöat hela förmiddagen. Skönt att inte behöva stressa. När jag gått på en prommenad så ska jag sätta mig ner och plugga för min spanska uppsats som egentligen skulle vart klar till i fredags ska lämnas in i morgon ist så jag måste sätta igång och få den klart snart. Annars har inget speciellt hänt idag. Chiao!


HOSPITAL

Just nu sitter jag på Karolinskara thorax kliniken för att Eric har opererats. Dom har opererat in en metallstång i hans bröst för att han hade en grop förut så nu har dom brytit ut hans bröstkorg. Han är ganska drogad nu, eftersom att han är fullproppad med morfin. But the good news är att han nu är på bättringsvägen och blir bara piggar och piggare.

Ganska snart ska vi börja dra oss hemåt så att jag ska hinna byta om innan dansen.


REPLAY

Idag ska vi tyvärr spendera våran Lördag i kyrkcentrum. (Not fun). Jag och Lollo fick för oss att det började klockan ett så vi stressade som fan med att göra oss i ordning, jag fick tillomed sminka klart mig i bilen för att hinna. När vi kom dit så var dörren låst så vi stod och tittade in om vi såg några men det gjorde vi inte. Men till slut så kom det en som jobbar där och bah, Hej , ni är lite tidiga det börjar klockan två men ni får gärna komma in och vänta, Men dpå sa vi att det var okej och att vi kunde åka hem så länge. Så nu är vi hemma igen men ska alldeles strax gå. haha är man disträ så är man..

The todaýs.







FRIDAY-NIGHTLIFE















Detta blir våran fredagskväll. Eller nja inte riktigt men till störta delen. Today blir det en innesittarkväll med hyrd film (Orphan) och med 15 ton lösviktsgodis. Juste jag glömde ju berätta att jag brytit mitt godis förbud. så nu vet ni. Bytte ut det mot bakelseförbud ist. Ja det är ju alltid bågonting!

Have a nice fridaypooppiekräknight everyone.


Torsdag kväll







Köpte mig en elle tidning. Eller fick en av mamma i utbyte att hon fick köpa ett paket cigaretter. Så när jag egentligen borde spendera min torsdagkväll med näsan i läxböcker så ska jag rest out en liten stund och ligga i soffan och läsa elle och dricka jordgubbssaft.

SKISS

<Ett långt bild-inlägg.>

My new klock from knokk has arrived!





Details.







Hade lite tråk i morse ...














I´ve got to go to school now so yall have a nice day. See you later aliigator!

Förrästen så fick jag VG på matteprovet. Jippie, Har höjt mig från Först G till ett svagt VG till ett Säkert VG!

THETODAY`S




Idag valde jag ett ganska simpelt och skönt outfit för det är lite så jag känner mig idag. Lite layback för jag vill inte vara så outstanding eller iordninggjord.


Dance



Nu drar jag på dans med mina girls. Filmarna ska komma med idag och filma så vi hoppas att jag inte gör bort mig totalt. Keep your hopes up fox!

TheCity

Igår så åkte ju jag och Lollo in till stan för att gå på bio. Det blev Valentines day, Den var väldigt bra tycker jag, typiskt min stil på filmer. Och rolig var det oxå. Men gissa var det första jag gjorde var när jag kom in i bion och satte mig på min plats. Jo jag spillde ut alla mina Hotsnacks Men som sagt, jag är van. Innan vi kom till bion fick vi skynda oss som F'n. Vi kom till ett ställe vid hötorget som jag inte kommer ihåg vad det heter men iaf. Där beställde vi en pizza och då var klockan halv sex och bion skulle börja klockan sex. När vi fick pizzan 20 i ungefär så var vi tvugna att kasta i oss den. Vi var klara ungefär kvart tio i då vi småsprang mot sergels bio. Lollo skulle köpa lite godis u butiken bredvid medans jag ställde mig i kön till att köpa läsk osv inne i bion. Det var en ganska lång kö men när lollo då kom tbx och jag hade handlat färdigt så var klockan 52 och då skulle vi gå på toa. Där var det oxå en kö. Fast mycket längre. När vi hade gått på toa så sprang vi till salong 11 som låg längst bort och högst upp. Vet inte riktigt var klockan var då men när vi kom in till självaste bion så stod det en tant och pratade för alla som sa att vi skulle komma in och sätta oss. Vi smög in och precis när vi kommit till rätta så började filmen. Vi hade ganska tur fast vi var tvugna att rusa lite. Skönt var iaf att vi missa reklamen..

Okej, en önödig video. Men men...





Hinner inte lägga upp fler bilder men ni får ha det så bra!

V-Blogg


VATTNETRINNERÖVER

Förut för ett litet tag sedan då jag bloggade om att vattnet höll på att rinna över mitt handfat i badrummet och då fick jag denna kommentar av någon:

Julia, du ser att de e ett hål vid handfaten under blandraren va? Vattnet kan inte komma upp till kanten för hålet suger undan...eru blond eller?

Och ja, jag vet att hålen Ska hjälpa till osv. Men jag sa att det nästan höll på att svämma over och nu har det bevisat sig att mitt handfat kan svämma öven ändå! För jag satte på vattnet lite innan jag skulle tvätta mitt fejs för att det tar en evighet innan vattnet blir varmt så under tiden satte sig jag och Lollo vid datan och efter några minuter så hörde vi vatten somm började rinna och droppa på golvet. Så jag for upp och rusade in till badrummet och såg att vattnet hade nått kanten och det rann vatten längs hela badrumsgolvet. Lollo for in i tvättstugan och hämtade en handuk som jag sedan torkade upp röran med. Det gick ju bra till slut och det blev inte en sån stor grej av det.
Okej detta var ett ganska onödigt inlägg men jag ville bara berätta för you Guys att hålet i handfatet inte hjälper i alla lägen...



V-BLOGG


PRAOSPOT

Nu har jag äntligen hittat praoplats! Efter inte så faktiskt mycket letande så fick jag en plats på Café String. Har hört att det är väldigt bra, det ser bra/lite småmysigt, mer coolt ut och personalen verkade väldigt trevlig så jag är mycket nöjd med mitt praoställe.

Here are some pics.
Café String by janiee.






MyOwnSoCalledDinner


Idag så gjorde jag min egen "Middag". Var inte så hungrig så jag orkade inte ta något mastigt så då fick det bli en rätt som vi gjorde på hemkunskapen. Enkel men god. Lite äggröra med lök och stekt bröd! Smaskigt värre.

RSS 2.0