20110129







Vaknade idag av att Lollo ringde mig och sa att det var öppet hus på en av skolorna som vi skulle tänkas gå på. sankt EriksGymnasium är det. Så om bara några minuter ska jag pallra mig iväg till tågstationen för att åka in till Stan. Därefter blir det lite shopping och mys i stockholm stad.


GIVEMESUMMER

Photobucket
Näe, nu saknar jag sommaren så mycket så jag tror att jag spricker ! Jag skulle kunna döda för att få känna solen gassa och skinnet bränna. Jag är så trött på denna eviga kyla och alla tjocka kläder som man måste ha på sig för att inte frysa arslet av sig. Men allra mest så vill jag slippa se ett vitt månster varje gång jag tittar mig själv i spegeln. Och varje gång jag tänker på sommaren så slår tanken mig att det minst är två-tre månader kvar tills snön försvinner och då står även våren på tur innan sommaren kan komma. Men men, det är ingenting jag kan göra åt saken utan jag får helt enkelt bita ihop och göra det bästa utav denna mörka, elendiga och otroligt tråkiga tid medans jag inväntar bättre tider...

Tittade ganska nyligen på stylisterna. Jag tror att den serien verklien kommer att kunna underhålla mig. Jag blir verkligen sugen på att själv ställa upp i någon sådan serie i samma kategori varje gång jag ser ett program om mode och styling. Men jag tänker alltid att, "Jag kan inte göra detta" osv men varför skulle inte jag kunna det lika gärna som de. Så nästa gång det dyker upp något nytt program så kanske jag är med, vem vet!


SORRY..

Jag är verkligen ledsen för mitt otroligt dåliga uppdaterande men jag lovar att i veckan fram över kommer det att bli bättre ! Har bara inte haft orken och bloggen har då glidit åt sidan lite.

ERDEM




Två jättesöta klänningar i spets från Erdem. Tänkte bara lägga upp dem för att jag som sagt tycker att det är så vackert med spets och dessa två klänningar är ett bra exempel på vad jag menar. Jag tror snarare bestämt att jag verkligen kommit in i en spetsperiod just nu. Vi får se hur det kommer att gå. Kommer jag göra så att min garderob svämmar över med alla nya spetsplagg som ev. kommer att strömma in eller kommer jag kunna hålla min impuls i kort koppel ? Well, we have to just wate and see.


ROBERTO CAVALLI - SPRING/SUMMER 2011 ' BACKSTAGE




20110114








Kavaj - Hennes och mau, Spetssjkorta - Cubus, Tights - GinaTricot, Elefant+klo-ring - Scorett, Lövring - NewYorker, Två andra ringar - Mammas smyckeskrin.


ROSASPETS


Jag såg i Sofis mode igår ett par urgulliga rosa spetsshorts från H&M som jag bara måste ha ! Kan verkligen se mig själv strosa omkring i den i sommar. Ååh, girigheten bara väller inom mig.

Det är en sak som jag kommer att ha på mig mycket i sommar. Spets. Jag tycker att det är otroligt vackert, elegant och stilfullt. Det ger även den där fulla sommarkänslan på något underligt vis. Jag bara längtar och kan inte mer än bara vänta...

Här är dem, hittade en bild på dem. Visst är de bara för söta ?


LIGHT

Så, nu var första skoldagen avklarad. Nu är det bara resten utav terminen kvar. Jag kan säga att jag inte ser fram emot den, men på ett sett så gör jag ändå det. Pga att vi senare inpå terminen ska till Polen och jag bara längtar tills denna termin är slut då man får svänga in på den väg som senare ska leda en dit man vill här i livet. I alla fall i den riktningen.
Jag valde att göra denna eftermiddag till en helgliknande dag. När jag kom hem slängde jag mig (som vanligt) framför Tv´n och tittade på alla sorts skitprogram som går den tiden på dygnet. Men när kvällen sedan kom så kokade jag mjölk och hade i en gnutta kanel som jag sedan serverade mamma då vi sedan bäddade ner oss i ett varsitt duntäcke och tittade på Snygg, sexig och singel. Kan ej bli bättre !

MYNEWTATTOO


Precis nyligen blev min tatuering klar. Jag kan bara säga att jag är supernöjd ! Den kanske ser lite sne ut på bilden men den blev verkligen perfekt. Helt gratis och allt. Tack så mycket Johanna, du är superduktig !


20110105








Skor, din sko(tror jag). Byxor, Zara. Tröja, Weekday. Sjal, mammas byrå.


AMUSING


Haha, lets give all the Cred To BB. Tänk den tid han la ner på att göra denna video om Marc Jacobs. När han stod hemma i dessa outfits och åmade sig framför kameran ! Roligt tycker jag i alla fall. Han är verkligen en underhållande sak den där BryanBoy. Det var ju ändå genom denna video som han fick kontakt med Marc Jacobs samt fick en väska döpt efter sig. Otroligt !

Jag vill ha en vän som Bryan, tänk vad roligt man skulle ha. I love !


OLIVEGREEN





DETAILS:






NEWYEARS2011






















Jag vill bara tacka alla underbara brudar Felix och som var med på nyår igår. Jag hade en underbar kväll och hade tur att få välkomna det nya året med de närmaste vännerna.

Kvällen började med att Amanda och jag öppnade en champange flaska för att fira det kommande året. Vi satt på mitt rum och pratade tills klockan var sisådär halv sex då det var dags att bege sig till Kinarestaurangen där vi bokat bord för kvällen. När vi käkat så skilldes våra vägar. Då for jag till Cornelia och de andra Girlsen för att fortsätta kvället där vi dansade, pratade, lekte några roliga lekar och bara hade det kul. Vid 12 slaget gick vi ut och tittade på raketer och själv smällde jag några smällare. Därefter gick vi in stelfrusna och lade oss i soffan och mös tills det var dags att gå hem.


RSS 2.0