SÖNDAG

http://www.tatielle.com/wp-content/uploads/2009/01/rosie-huntington-whiteley-2a.jpg
R.H-W

Vi har inte haft sån tur med vädret här på västkusten. Igår hade vi en finare dag med sol och då fick jag äntligen lite färg i ansiktet men idag så regnar det igen men vi får hoppas på att det bättre vädret snart kommer till oss och stannar här !

STILLGOINGON




Det har inte varit så mycket sol här på västkusten än så länge, men det varma vädret är på väg hit har jag hört ¨så det är ju ett +, så vi har gjort mest utflykter och sparar solandet till det finare vädret.
På mångad eller tisdag så tror jag att det blir Liseberg, I´m so excided !


Vkusten

Nu har vi kommit till västkusten där vi ska stanna i tre veckor. Det är väldigt nice att vara här fast det just nu inte är så bra väder men det kommer väl. Det kommer inte att bli så mycket uppdaterande och inte så många bilder men så är det nu på sommaren !

Hoppas att ni alla har en bra sommar ! Kiss and goodbye.

MynewLOVE

Nu har äntligen min moppe kommit ! Den är verkligen asfin ! Min drömmoppe och jag fick den. Den är lättstyrd och mjuk. Me Love.









När bilderna togs så var den inte helmonterad. Det är därför det är en lucka med sladdar på 2:a bilden för batteriet ska sitta där. Men nu är allt klart och jag har redan åkt några varv runt åsen. Som sagt så kunde jag inte önska mig en bättre och finare moppe ! ♥


Utkast: Juli 15, 2010

Igår så var ju jag och farmor i sthlm och shoppade lite samt åt. Det var jätte trevligt att vara i sthlm tsm med farmor en skön sommardag. Det var inte för varmt men det var ju verkligen inte kallt. Vi valde rätt dag !
























Byxorna var lite stora i midjan men dom kostade ju bara 50 kronor så det var ju inget att tänka på. Jag var nära på att köpa dom förut när jag var istan med farmor för ett tag sen och då kostade de 400 så jag hade ju tur som väntade.

De var de saker jag köpte. Jag ville inte spendera alla mina pengar nu innan västkusten !



Tuesday

Igår så var jag med Amanda och Linnea. Vi gjorde inte särskillt mycket. Först badade vi i Amandas pool och sen gick vi till centrum och hyrde film som vi sedan såg när vi kom hem till mig. Sen flummade vi lite och pratade och hade trevligt !












GÅRDAGENS OUTFIT

Tänkte lägg aut det igår men glömdse så det fick bli nu ist.




Made some bracelets before.

02.28


HeligSöndag


Nu är allting över. Jag är mätt som en gris och håller på att svättas bort. Jag fick fina presenter, mest saker som jag ärvt men det är roligt och det känns verkligen fint och personligt, även fast jag fick mycket annat fint också.

Allting gick bra idag med konfirmationen förutom när en "servitris" i pjäsen skulle servera vin (saft) så spilde hon det över sig och när vi skulle sjunga solo sång jag och Lisa så spelade Pianisten i fel tonläge så först sjöng vi för mörkt och sen alldeles för ljust. Det kändes crapigt men alla sa att det lät bra så det var ju tur !

Jag tänkte att jag skulle försöka på upp konfa bilderna idag men eftersom det är så J*vla varmt (inte för att jag klagar men...)så har jag ingen ork att fixa me det och dessutom så stod min kamera på ON så jag måste ladda den innan jag kan lägga upp dem så det får bli i morgon istället. Jag vet att jag har blivit lat gällande att lägga upp bilder samt blogga osv nu på sista tiden men det är väl en tillfällig torka !
Ciao!

Konfirmationsdags

I morgon så är det konfirmeringsdags för mig. När allt är klart i kyrkan så blir det lunch hemma hos pappa då lite av min släkt m. vänner kommer.

Jag kom hem från konfa lägret i torsdags men jag har inte orkat blogga sen dess eller att lägga upp bilder osv. De får komma en annan dag.

Nu ska jag fixa lite det sista, ex. ladda kameran. Det är Nr 1. Och sen strax därpå så ska jag krypa ner i sängen. Nej gud vad mysigt det lät, bäst jag skyndar mig så att jag får uppleva känslan !

STORINSPIRATION








Älskar verkligen Rosies klänning, måste verkligen försöka hitta någon liknande!


En helhetsbild på klänningen.








Konfaläger

I morgon så ska hela konfagruppen ut till Vindalsö för att stanna där i fem dagar utan någon slags EL ! Jag vet inte hur jag kommer att klara mig. Nej då, det kommer nog att gå bra !  Jag har packat klart nästan allt nu,. det är bara lite småsaker som tandborste och puder som ska med men som jag ska använda i morgon bitti. Som tur var så fick jag precis plats med allt i väskan men det var ganska svårt eftersom man bara fick ta med sig EN väska var och jag är en Overpacker, men det gick tillslut. Vi ska ses i morgon halv tolv i kyrkcentrum för bussen går typ då och innan det, i morgon bitti alltså så ska jag göra en sista CHECK och se till att jag har allt som ska med och så ska jag även väcka pappa med frukost på sängen för att han fyller år och eftersom han inte äter frukost så ska jag bara brygga kaffe och jag har aldrig gjort det på hans maskin så jag hoppas att det går bra, annars får jag ringa någon om hälp. Så i morgon så blir det ställa klockan på 08:00 !och gå upp och fajtas med kaffebryggaren.

Ses på torsdag för det är då jag blir tillgänglig och får tag i en dator ! M-K (Many Kisses)

Helsingland-Longbo









Trevlgt, när jag låg och sola och njöt så kom en blöt Lollo och lade sig på mig ! inte trevligt.






Så sööt !




Midsommardopp, Toppless !


Dansar runt midsommarstången. Tradition.






Mamma och mormor, söta de är !




Där fick ni en liten inblick om hur min midsommar tsm med Lollo har varit. Den var väldigt mysigt och roligt att vara där !

ShoppinginGävle


Lite see-Trough fabric but what can I do ? Just ignore it !




+ett par svarta










två par shorts och en tjocktröja som jag ska ha med mig till lägret. Anledningen till att jag köpte dem alltså.

Cellphone


Denna mobil önskar jag mig i födelsedagspresent. Tänkte önska mig en Iphone men eftersom dem är så dyra och jag nu har/ska få en moppe av pappa och körkort av andra osv så blir det för dyrt med en Iphone oxå. Min kompis Anina hade en sådan här telefon och jag blev kär i den så nu har jag bestämt mig för denna!
Och nu har vi även beställt min moppe oxå så den kommer om någon vecka. Och min nya kamera kom idag oxå, I´m so happy att den kom i tid. Den var fin i silver oxå, fast jag från början ville ha en svart !

Min nya moppe, eller?,


Detta är moppen som jag funderar på att köpa, Vad tycks ?

Publish me



Nu är jag tbx från landet! Tänkte lägga upp lite bilder i morgon för jag har varken tid eller ork att göra det nu.
Lägger därför upp en Inspirationsbild ist!,.

RSS 2.0