INTHESUN

När jag kom hem idag efter konfan, (Näst sista dagen!) så gick jag ut och la mig i solen ett tag, orkade inte byta om till bikini så jag behöll mina shorts och linne på fast jag rullade upp det. Och helt plötsligt somnade jag. Fan vad skönt det var! Och eftersom jag legat där ett ganska långt tag med en stekande sol över mig så kan man säga att jag svettades så att madrassen blev lite småblöt. Inte najs. Men men.

Nu har jag även kommit igång med packningen. Jag har kommit en ganska bra bit på vägen. Iaf med de kläder som ska med till landet när vi åker dit i morgon. Men sedan har jag även konfa sakerna att packa eftersom jag knappt hinner packa när jag kommer hem från landet eftersom jag bara har en dag på mig och då är det skönt att ha allting klart.


#2




Outfit för idag.
Idag är det andra dagen utav intensivveckan. Senare idag så ska jag och Mamma åka in till kista för att jag ska se efter om en tjocktröja som jag vill ha finns där, så vi får hoppas att gud är på min sida idag. Nämen titta, Jag börjar redan att prata om gud. Börjar jag bli hjärntvättad ? Hha.

Ha en bra dag Allesammans !

DAGENS

En lite mobbad min jag gjorde då. Det får ni stå ut med. Och, haha, det ser ut som om jag har värsta flärre magen för min tunika hänger!



Nu ska jag snart dra till kyrkcentrum för att påbörja första dagen på intensivveckan.
Jag har inte min direkta stil på mig idag men jag orkar inte eftersom vi bara ska till kyrkcentrum och jag fick lite blackout imorse gällande kläder.  But, shit happens.



The last Days+ some more












Jag hade det lite svprt att få upp flaskan.,






Jag och Lollo skålar in sommaren!


När vi var på farfars 75-års"fest" så blev vi bjudna på denna skitgoda "Bricka"!


Söta pappa

Födelsedagsgubben

Some of My grandfathers friends

Min kära kusin Linnea








GOTSOMESHOPPING








Igår när jag var i stan med Lollo och ida så gjorde jag några småköp.

INSPIRATION











Lite random inspiration

VECKANS LÅT


Just nu är detta en av mina favorit låtar., Enjoy!

Skolavslutningen

Här är jag och min kära klass på skolavslutningen när vi spelar munspel.

Snodd av rebeccafranssons.blogg.se

Jag ska försöka att lägga upp lite fler bilder snart.

FARFAR 75

Nu kommer mamma alldeles strax och hämtar mig för att sedan skjutsa mig till station. Jag ska till farmor och farfar för farfar fyller 75 år så vi ska fira honom.


WHAT CAN I SAY?






















Jag hade det väldigt trevligt med Amanda. Vi gjorde inte särskillt mycket utan tittade mest på film och pratade. Like the good old days. Det är alltid lika trevligt att vara med Amanda. Eller speciellt nu när hennes morgonhumör är så mycket bättre!., Haha.


NIGHTWITHAMANDA






Idag har jag spenderat all min tid med Amanda panda och vi har strosat runt i lilla bålsta. Först gick vi ner till centrum och vi hyrde två grymt bra filmer., Wanted och High Lane. Efter det så gick vi till IP gallerian och åt mat. När vi blivit skitmätta så gick vi tbx till centrum och köpte energidrickor. När vi skulle dra hem så fastnade vi nära stationen på en lågt trästaket där vi flummade och tog bilder (Som antagligen kommer i morgon). Resten av kvällen så har vi bara legat och tagigt det lugnt och tittat på film. Nu ska vi i alla fall flumma lite., Så TTYL!

BIANCA BALTI

Hur jävla fin får man vara? Bianca inspirerar mig otroligt på denna bild. Hon får vara min inspiration för idag!


SIENNA MILLER

http://imstars.aufeminin.com/stars/fan/sienna-miller/sienna-miller-20070625-274642.jpg

http://buttertoastboutique.files.wordpress.com/2009/10/siennamiller.jpg

http://backseatcuddler.com/wp-content/uploads/2008/04/sienna-miller-kelly-osbourne-1.jpg
Väldigt inspirerande bilder på Sienna.

SKOLAVSLUTNING!






Åh, idag är det skolavsluntning! I´m so excited! Kvart över tio så ska vi samlas i klassrummet och hälsa välkomna osv. Sen halv elva så ska vi ha några uppträdanden och jag och min klass ska spela munspel. Haha, hoppas att det inte kommer att låta för jävligt. När allt är klart så är det samling i klassrummet igen och då kommer vi att få våra betyg., Men jag är inte nervös för jag vet redan vad jag kommer att få.

ÄNTLIGEN SOMMARLOV!

Mk olsen


Jag såg denna bild när jag letade lite efter inspiration för en avslutningsfrisyr och då såg jag denna. Den inspirerade mig oerhört, alltså på stilväg inte gällande frisyren men allmänt.

GL




I´m so stoked. Ganska snart ska jag till skolan och då ska vi bara ha ett litet genrep inför skolavslutningen men sen blir det GRÖNALUND! Det är första gången som jag är där i år. Det kommer att bli kull att åka dit med klassen också,. Hoppas att det inte blir för kallt under dagen och att det börjar regna! Vi håller tummarna för det.

PICSOFME












[modell: jag fotograf: Louise]

2#




2 bilder som jag verkligen blir inspirerad utav! SO BEAUTIFUL?!

DAYATTHEBEACH






Help, I´m loosing all of my hair?!



Jonthe underhåller klassen som vanligt!













Världens poser=JAG!, Haha.

Idag så var vi hela eftermiddagen på ekilla. Det var väldigt trevligt och roligt. Vi badade och hoppade från hopptornet. Det tog ett ganska långt tag för oss att komma i vattnet, men när vi väl kom i så var det kul!
Jag kände på hemresan att jag var trött för jag blev väldigt dryg och kunde nästan inte cykla rakt.

Det kommer förmodligen ännu fler bilder senare för jag snodde dessa från Lollo men jag har oxå tagigt bilder så det kanske kommer upp en enstaka till.

Längtar så jag dör tills i morgon för då är det dags för GRÖNALUND! Jippie. Vi ska ha våran klassresa där och jag är sjukt taggad!
     Puss på er!

Sunday

Tänkte lägga upp en bild på Johanna oxå men hon blev en korv så jag fick inte..

I morse så gick vi till ett café och åt frukost. Det var väldigt mysigt! Sen spenderade vi resten av dagen att sola och bada. Så det har verkligen varit en slapp dag idag. Ungefär vid 4 snåret så åkte vi till Björns föräldrar för vi var bjudna på middag. Det var trevligt. Och resten av kvällen så tittade vi på film och åt jordgubbar. Vi såg Shrooms. Den var väldigt spännande och bra! Det var så min söndag såg ut och det känns som om jag har gått upp typ 5 kilo idag,.Disaster!!

INSPIRATION/INSPIRATION/INSPIRATION#3

 



Gift Poison Acid Wash Jacket, Harley Davidson  Tank from Stockton, Fishnet Tights

574037_23592_409572529047_500389047_5168454_710645_n
629857_h





Minishoppingtur








De var de grejer som jag köpte på min och mammas tur till kista. Jag hade planerat att vi skulle se på bio, sex and the city 2 men mamma orkade inte så det får bli en annan gång.
Köpte ett par platåskor med kilklackar som jag ska ha på skolavslutningen och som jag blir ca 185 i. Haha , kommer nästan att vara dubbelt så lång som alla andra. Och så köpte jag även en tröja, eller snarare blus från monki som jag tänkte ha till grönan. Köpte en tröja för jag kände att jag inte hade något att ha på mig. och så blev jag kär i denna. Till sist så köpte jag även en söt liten sommar klänning från bikbok!

Jag blir verkligen glad av att shoppa! Jag känner mig som världens lyckligaste människa. Fast jag inte köpte många saker så splitter det i kroppen!,.

INSPIRATION






Ja, vad kan jag säga?!


RSS 2.0