Lördags

Igår så var jag och Johanna i Kista, vi gick runt och tittade lite på kläder, sen gick vi och köpte biljetter till Snabba Cash. Bion skulle börja vid 4 så då gick vi till bikbok där jag handlade ett par, jag vet inte vad jag ska kalla dom men dom ser typ ut som ett par cykelbyxor. Man ska iaf ha dom under jeansshorts i sommar, och köpte även en slags blus. Efter det drog vi till T-shirt store där jag köpte en tygväska. Vi träffade även mamma och björn där så vi fick lite lunch pengar av dom, som vi köpte glass av ist. Filmen var skiiiitabra! Och Joel var lika snygg som alltid och sen var även Jorge och charmit söt/snygg. ( I like bad guys ), haha. På kvällen så köpte vi lite morötter/gurka och dipp till det, sen kom Bj och Sickfuck till oss och då tittade vi först på en långtråkig film, vet knappt vad den handlar och och sen tittade vi på Fucking Åmål som det var typ 100år sedan jag såg den sist. Förutom i går då. Vi hade en trevlig kväll/natt, även fast den slutade lite drastiskt och annorlunda. men det är bara att leva med. Haha. Hoppas bara att det inte händer igen















Grejerna jag köpte. Tröjan kanske ser lite rolig ut på bild men den är fin på.





DAGENS


Nu alldeles strax så ska jag dra in till, Kanske kista eller stan. Det är inte helt bestämt. Jag ska möta Johanna vid tågstationen ungefär vid fem i halv så ska vi försöka ta tåget 20 i. Om det nu går ett då, har inte så stor koll men vi får se. Så jag ska nog kila nu men ni får ha det så gött!

MyNewLove


När jag var i Gävle så köpte mamma ett torrshampo till moi. Det funkar gryymt bra! Man skakar först flaskan rejält, sedan sprutar man på de ställen där det behövs och till sist så gnuggar man in det. Efter det så ser håret nästan helt nytvättat ut. Så detta är verkligen en rekomendation för dom som snabbt får fett hår och som inte vill tvätta det stup i kvarten.

FREDAGKVÄLL

Idag har jag var med Lollo och film-teamet. Medans dom filmade så bakade vi cocosbollar och sedan tittade vi lite på film. Sen var det inget mer med det.

Senare så åkte jag och pappa och hämtade hem lite thaimat. Jummie. Äggnudlar med kyckling blev det för min del. Sen var det bara att lägga sig framför tv´n i pappas sovrum ( Eftersom han tog stora tv´n och tittade på OS ). Jag käkade även frukt som jag älskar medans jag igen tittade på inspelade avsnitt av the hills och the city. Så såg practicly min fredagskväll ut. Inte så mycket mer. Men jag njuter av de sista dagarna av sportlovet innan jag måste tbx till skolan och slita ärslet av mig.




Passade även på att läsa min nyköpte CHIC tidning. Trevligt värre.

Movienight

Jag och mamma gick och hyrde Hairspray för att mormor aldrig har sett den så då blev det den. Vi gick in i en jätte stor godis affär när vi skulle hyra. Snacka om att det var svårt att motstå., eftersom jag har godis förbud. Ist köpte vi en färdigpoppad popcorn påse eftersom dom inte har en mikrovågsugn.

Här hamnade popcornen efter att jag fick tag i påsen.. Men kan faktisk skylla på att jag föddes klantig så, det fårvånar mig verkligen inte heller. Detta är min vardag everyone. I just have to learn to live with it.


Schoolproject




Idag har jag inte gjort särskillt mycket. Först tittade jag på en film ungefär till klockan ett då jag hoppade in i ducshen för att fräscha upp mig. Sen sminkade jag mig och var efter det tvungen att arbeta på mitt och Lollos NO "Projekt" eller vad man ska kalla det. Vi ska iaf bygga en "bil" som jag då skulle göra själva, aja jag vet inte vad jag ska kalla det heller men den där själva,, blablabla. Kommer inte på något. Men vi får hoppas att den blir  bra.

Snart ska jag och mamma sticka iväg och hämta min kusse hampus på sin skola för han ville komma hit idag. Resten av dagen är oplanderad.

Jag hörde att Amanda och Lollo åkte till stan idag. Blev väldigt frästad. Även fast jag har shoppat här så är det nå helt annat att åka till stan med sina two best friends. Men men.. Det får bli en annan gång.

NotOnTheTopForME

Foto:
Hoboväskan med "tofs" på är tydligen väldigt inne nu till vår. Speciellt bland kändisarna. Jag håller nog inte riktigt med dom. Jag är inte på den fronten att det är hetare med en stor "tofs" hängande och dinglande på väskan. Det ser ut som en skunk eller bäver eller något. Så väskan med "tofsen" får tummen ner för mig.
Annars så var outfitet i sig vääldigt snyggt och chict!


LeaterFringeJacket

Acne Fringed suede jacketAcne Fringed suede jacketAcne Fringed suede jacket
Såg den här coola jackan på Rick Owens. Synd bara att den är så dyr. Annars hade den nog hamnat i min varukorg ganska direkt.

THE/NEEDS/OF/THE/SPRING



Detta är det jag kommer att gå klädd i nu under våren/sommaren. + Massa andra fina saker men this is the Basics. Vissa saker måste köpas in medans andra ligger och väntar i garderoben. Nu är jag så trött på detta äckliga och kalla väder och ser stort fram emot de sköna, varma sommarkvällarna och solandet, badandet, stranden och strosandet i stan med höga klackar och massvis med fina,chica kläder/skor/väskor och accessoarer! Denna vår/sommar kommer att bli modefylld med både snygga och bekväma saker.

400ml

Nu ska jag och mamma fara till mina kusiner och ta en fika eller något. Alltid trevligt att träffa dom. Dom är mysiga små varelser. Har inte sett dom sen halloween tror jag. Det var ett tag sedan så det ska bli väldigt kul.

See you Guys to morrow! Kiss and Goodnight.

GÄVLESTAD

Hello fox!
Idag är första dagen i Gävle. Vaknade och var skittrött. Åt sedan lite frukost och efter det så gjorde jag mig snabbt i ordning för att jag och mamma skulle ner på stan och Shoppa lite. I Really (HEART) Shopping. Det var mysigt att spendera dagen med bara mamma för en gång skull.

Vi tod en fika på Waynes Coffee.

En fet Choklad med Skummad mjölk, Grädde och Marsmellows. Så J*vla goood!





Here is my clothes that I bought.

Hennes & Mau.

Hennes & Mau.

Hennes & Mau.

BikBok.

BikBok.

BikBok.

BikBok.

BikBok.

BikBok.

Glitter.

HELGENFÖRBI














Hairspray-teatern var skitbra/rolig, verkligen värt att se. Rolf Lassgård som flickans mamma. Så j*vla skön snubbe alltså! Helena Bergström var oxå med. Superbra var hon/ allihop som var med. Så denna teatern fick verkligen en tumme upp!

Eftersom alla tåg var försenade eller inställda så var vi tvugna att ta taxi hem. Mycket skönare men dyrare. Men det får gå på rese...blablabla. Vet inte vad det heter men vi får det ersatt iaf.
Vi hade en skittrevlig kväll. Tack farmor.


Dagen därpå var det dags för mig att bege mig till Gävle och för Linnea att åka hem till sin mor i Edsbyn. Vi hade tur eftersom det ligger åt samma håll så vi kunde hålla varann sällskap. På den bussen fanns det även bara 1 plats kvar, ( När linnea redan hade bokat ) så vi var verkligen inne i sista sekund och om den där platsen oxå hade vart upptagen så hade jag inte kunnat ta mig till Gävle den kvällen eftersom att alla tåg var inställda.
Men vi hade inte världens största tur med oss hela kvällen för vi skulle ha vart framme vid Gävle ungefär vid 19.10 men när klockan bara blev mer och mer. Först kvart över. sedan 20 över och sedan helt plötsligt 20 i så trodde jag att det hade blivit stora förseningar men då som tur var så ringde mamma mig och jag försökte leta lite efter skylltar och såg då en restaurang som ligger bortom Gävle så då gick vi fram till Chauffören och frågade vart vi va så då visade det sig att han hade glömt att svänga av vid Gävle för att han inte brukade göra det annars. Han kunde inte vända heller för då skulle det bli stora förseningar men då svängde han av vid Tönnebro där mamma och morfar sedan fick hämta mig. En extra halvtimmes resa blev det. + att vi då skulle tillbaka till GävleBro. Men det gick ju bra till slut men efter lite extra bök så fick vi en trevlig filmkväll.





SCHOOLDAY








Cool bild huh?







Lite pics from school. O en sak till bah. Vem är det som är bäst?! Jo jag, fö jag fick 79/81 ppäng på spanska provet. Bäst i klassen, eller av dom som jag har spanska med då men... Sen var jag oxå den enda som lämnade in MVG uppgiften till Engelskan i tid så.. haha, det känns bra att ligga lite på topp nu efter all stress.

Nu sitter jag bara och väntar på att farmor ska dyka upp, sedan ska vi åka hem till henne i kallhäll och köpa pizza samt hyra film. Imorgon blir det ju som sagt Teater ( Hairspray). Min farmor och linneas årliga rutin. Ska bli skitakul. ser stort fram emot det. Sen på söndag så åker jag till mamma i gävle för att träffa henne och mormor och morfar. Vi stannar där tills torsdag nästa vecka. Ha en bra helg allesammans! Puss och kram.

DAGENS




KUNGSBERGET
























Världens sötaste lift?!








Nu var det dags att packa ihop och åka hem!










Haha, beatuiful? (OR NOT)

And here comes Lollo and her pink organs?!

Rosa Pubishår


Rosa snorre.

And at least, her pink Tongue.

Vi hade skitkul, vi fick oss många skratt när vi lärde, spec amanda att åka skidor då hon nästan "RED" på mig ner för backen. Nej men hon stod precis bakom mig, med hennes skidor mellan mina och höll mig runt midjan så fick jag sköta bromsningen och styrningen. Det var det enda sättet som funkade bäst och det var det sättet vi var tvugna att använda för att komma ner samma dag. Haha, Vill gärna åka dit snart igen.

NYA/SÄTT/ATT/TVÄTTA/HÅRET/PÅ




Eftersom mitt hår kan bli ganska fett fort så brukar jag nu för tiden, eftersom jag har löshår så därför är det inte bra att tvätta det för ofta, och så orkar jag inte att tvätta hela håret varje gång utan då tvättar jag bara mitt överhår/Ibland tillomed bara luggen för att det inte ska se så fett ut. Haha det här kan bli ett litet onödigt tips från mig till er som oxå har flätat in löshår eller till er som inte orkar tvätta hela håret i duschen utan istället tvätta det snabbt över handfatet.

KONFA-SAK





Var nyss på nån konfagrej. Först hade vi nån lek där man skulle hitta föremål av det man läste i bibeln och sedan skulle nån prata om gud och bibeln och så. Sist så var det gudstjänst då man fick en välsignelse med ett kors av typ olja och kol eller nått i pannan. (Se bilderna ovan). Kom hem ungefär vid åtta och packade allt, eller nästan allt förutom maten för den packar jag i morgon bitti. Vi ska samlas allihop vid grusplanen utanför skolan ungefär kvart i sju så det blir en ganska tidig morgon. Tur bara att jag inte ska fixa mig så mycket. Jag kommer att ta med mig kameran i morgon så det kommer en massa  bilder i morgonkväll eller dagen därpå.

Ha en trevlig onsdagskväll och en Torsdag!

DAGENS




Kör på den mysiga stilen  idag, Lite layback och relaxing. Skönskönt att ha så ibland.
Idag kommer det att bli en ganska stressig dag för när jag slutar skolan idag kl 3 så är det raka vägen upp till pappa och hämta massa vinterkläder. Efter det så ska jag till centrum och handla massa saker till min matsäck som jag ska ta med mig  på torsdag. Efter det så ska jag packa allt till i morgon, och försöka plugga lite. Sen klockan 17-20 typ ska jag på nån konfa grej i kyrkcentrum så nej denna eftermiddag/kväll kommer ej att bli en slappkväll!

Mary-Kay


Notera spegeln närmast! Haha.





Igår hade mamma ett Mary-Kay party. Det var väldigt trevligt och roligt. Igår handlade det mest on hudvård och nästa gång blir det smink. Kan inte vänta!

Happy Vallentine´s

Idag har det inte hänt speciellt mycket. Lollo sov hos mig och sen ungefär vid fyra så möte vi upp Amanda för att sedan träffa några i cenntrum. Sen klockan sex så gick vi på dans. Skitkul var/är det! Så nu ska jag hoppa i duschen och sedan ta mig en varm kopp te.

Hoppas att ni alla har haft en trevlig Alla Hjärtans Dag! Puss på er.

HELLOFELLAS

Just nu sitter jag och Lollo och läser tidningar samtidigt som vi blir filmade. Vi har även precis målat naglarna så vi får inte "röra" oss ur fläcken, Nej då men man vill ju inte smeta ut nagellacket. (Som jag ändå alltid gör).
Vad som händer ikväll får vi se, det enda som är planerat är att vi ska se på the Hills och The City. Sedan kanske vi går ut och träffar några.

 




NUDLAR & ONE TREE HILL

Kom hem för ca en timme sedan och har specis gjort mig lite nudlar med kycklingsmak. Skitgott! Så nu har jag placerat mitt as i soffan för att äta min nudlar och titta på enn avsnitt av One Tree Hill.


DAGENS




MORNINGLIFE

God morgon på er allesammans! Hade ingenting bättre för mig medans jag väntar på att jag och mamma ska käka frukost eftersom jag blev klar tidigare så då tänkte jag att eh.. jag klämmer väl in ett litet morgoninlägg. Det är inte så intressant men det är ju något iallafall..

Fatta vad nervo jag är just nu, Jag har ett muntligt spanska prov på slutet av dagen och jag kan inte den text som jag ska säga så jag, Amanda och Hannah måste öva ungefär hela lunchrasten! Vi får hoppas på det bästa och ja.. sen får vi se.





MORGONDAGENS PLANERADE OUTFIT




EVERYDAYPICTURES










Haha, fina miner.. Skojja bara, detta är vårt egentliga utseende!


Cute pic on Amanda and Rebecca, Och vem är mesterfotografen?!

Kluddowitsch!






Some  more pictures. Jag tog ju med Kameran till skolan idag så vi "Bombade" med att ta bilder om man säger såe...





Det var lite bilder från våran rast då vi satt i ett litet avskillt rum jag och mina söta Girlfriens och hade mysmys och flumm!


DAGENS SHOWPEACES




Mitt outfit i dag. A Wery beautiful T-shirt från Gina och sedan ett par uragamla jeans från somewere ( Alltså någonstans, vet inte var )  och då sist men inte minst ett par Tights från Bikbok eller Gina tror jag under mina trasiga jeans!

SCHOOL




Bilderna tagna när vi hämtade våra språkvalsböcker till våran sista lektion.

Denna vecka har vi sjuuukt mycket läxor och prov så jag måste plugga järnet! Kommer knappt få någon fritid. Idag hade vi även ett oförberett prov i NO ( Sex och samlevnad ). Det gick nog ganske bra, får iallafall godkänt tror jag.
På matteprovet som vi hade förra veckan så fick jag 31½, alltså VG så jag är ganska stolt för jag tror att jag kanske har höjt mig upp från ett svagt VG till ett VG!


DANCEOF


Detta blev resutatet av inflätningen av löshåret som förvånadsvärt tod ca 3 h var att sätta in. Alla sa att det tod ca 3 h men när vi väl startade så trodde vi verkligen att det skulle gå fortare men nänä...


Kl 18 ska jag, Lollo och Amanda gå på Dans. Det är första gången, vi får hoppas på att det blir kul och då får vi även se om vi tänker fortsätta eller ej. Hoppas iallafall att det blir kul. Det tror jag nog att det blir så.. Håll tummarna på att inga ben eller armar bryts ikväll. -Det enda sugiga med tiden är att den är precis när The Hills och The City går, men jag får väl spela in dom men ändå.

Konfalägret






Där var det dags för en utmaning som skulle vara i ca 1h50 min.Den var skitkul. Massvis med konfaledare hade gömt sig i skogen, längs vägen osv. Vi skulle sedan ta oss från 1-3 busstationen utan att bli tagna och där skulle vi sedan hitte ett lösen osv. Det var iaf skitkul!






Amanda was reaching for my bag!



Tyvärr hade jag inga bilder på de andra flickorna. Lollo, Ida och Cornelia alltså.

Vi hade en aewsome time och ibland en väldigt långtråkig tid. Det varierade ganska mycket beroende på vad vi gjorde osv. I´m looking forward to the summercamp!


STOCKHOLM



















Lite fina inköp. Hinner inte blogga så mycket mer för jag måste påbörja min packning för att sedan förbereda mig inför de kanske 2-4 timmarna med att fläta in löshår!

hade en väldigt trevlig dag i stan iaf. En av de få gångerna som jag stresshoppade mycket eftersom vi bara hade 2-1½ h på oss att "storshoppa" och det visade sig att jag är ett större fan till att stresshoppa än att slöa omkring i affärer.


FAJITAS


Idag till middag åt jag och min far underbara Fajitas! Jummie vad gott det var. Det var även första gången i mitt liv som jag åt en.

Idag känner jag mig faktiskt mycket bättre, Ska tillomed till skolan i morgon. Efter skolan ska jag åka till stan med Lollo och shoppa lite, samt köpa löshår ( Lollo ska oxå göra det ) för att sedan ge oss på att försöka fläta in det på varanrda. Ja vi får se hur det går och förhoppningsvis går det bra. Måste även plugga lite spanska till ett stort prov nästa vecka och sedan packa lite inför konfalägret i helgen!

SJUKIGEN!

Idag var jag hemma (IGEN) pga av en fruktansvärd halsont som jag hade i morse men har nu lättat upp. Så praktiskt så ha jag bara legat och degat framför Tv´n och tittat på de inspelade avsnitten av The hills Och The city som jag aldrig tröttnar på.
Nu iaf så ska jag och pappa åka och köpa Kinamat, (även första gången i dag som jag går utanför dörren). Skönt med lite friskluft.

HATUP


Jag och Lollo har bara degat framför tv'n och druckigt Oboý. Mys som vanligt.

Idag hade vi matte-prov, det kändes som om det gick ganska bra iaf men vi får se när resultaten kommer. Snart ska jag göra mig i ordning och lägga mig för att titta på paradise hotel. I´m looking forward to it!

RSS 2.0