RESUME

Okej, lite kortfattat om vad som har hänt och vad som kommer att hända.
De senaste dagarna har jag för det mesta varit inomhus, as usual. En dag var jag som sagt med Hedvig då vi mest slappade och pratade. Dagen efter det städade jag HELA huset, men för pengar såklart. Lättförstjänta om man frågar mig.
I morgon åker vi till landet över midsommar och stannar där tills på onsdag då vi åker vidare till Älvdalen och kommer hem därifrån på fredag.. Tror jag. I alla fall så tror jag att jag tyvärr inte kommer att ha någon tillgång till internet och därav ej kommer att kunna blogga. Men om jag har tur så tar Björn med sig datorn och bredband så då kanske jag kan slänga in något inlägg. Om det inte blir så så får vi höras igen när jag kommer tillbaka. Vilket blir på fredag nästa vecka? Skrattretande, se vilken koll jag har.

AT HEDVIGS








Denna regniga dag har jag spenderat tillsammans med Hedvig. Först vid 12 tiden åkte jag till henne. Då bestämde vi oss sedan för att baka Brownies. Jag älskar verkligen att baka och sedan ge bort, det är nästan det bästa som finns. Så jag hoppas att de var goda och att min kära familj kan njuta utav dem. Lets keep our fingers crossed. Senare, fram mot eftermiddagen så drog vi in till centrum för att hyra film. Det blev trassel som jag har längtat efter att se, den var rolig och bra, verkligen en riktigt söt rulle. Både jag och Hedvig var dock väldigt sega idag, jag tror att det beror på att vi båda missat mycket sömn inatt.. Som tur var gällde det oss båda så ingen av oss behövde vara orolig för att tråka ut den andra. Men man kan faktiskt inte alltid vara på topp, or correct me if I´m wrong.

BOWLINGWHITHD






Efter att ha legat inne och degat den största delen av sommarlovets början bestämde jag och pappa för att komma ut lite och göra något. Jag kom då på idén om att åka och Bowla. Det var faktiskt väldigt roligt ! Med tanke på hur länge sedan det var jag Bowlade sist så måste jag i alla fall ge mig själv lite cred. Det var så länge sen sist så att jag inte ens kommer ihåg när/var/hur. Det enda jag kommer ihåg var Rebeckas tröja som hon fick för att hon fyllde år. Det var väldigt skönt att få komma ur huset lite och göra något. Men anledningen till varför jag till mesta dels bara har legat inne och slappat är på grund av det dåliga vädret, måste vila upp mig efter den sista jobbiga veckan i skolan och för att efter midsommar så sätter det igång. Då blir det full rulle nästan enda in tills skolan börjar igen. Så för att orka måste man faktiskt vila !

20110617






Sleeping girls and slash movies





Kvällen, efter att ha firat farfar hela eftermiddagen, spenderades tillsammans med Linnea och Linda. Oss tre, två slräckfilmer och en massa prat. Trevligt trevligt var det. Dock var det lite mindre trevligt då både Linnea och Linda under andra filmen sov så att jag fick sitta "ensam" och titta på slräckfilm. Det kanske inte var det roligaste, lite småläskigt var det även. Men som den stora och modiga flicka jag är så klarade jag av det ändå, All by my self !

NO NEEDS


Image and video hosting by TinyPic
Oh lord vad skönt det är med sommarlov ! Att bara få göra vad man vill, när man vill. Eller okej, kanske inte precis vad man vill, men nästan. Igår mötte jag upp Amanda och Hannah i centrum där vi gick runt i ca två timmar, det kändes mest som om vi väntade på att tiden skulle ticka förbi. Senare drog jag och Amanda hem till mig då vi hade filmkväll, vi såg snabba cash och easy A. Två riktigt bra filmer, verkligen att rekommendera ! Snart ska vi åka och handla och sedan placera oss i min sommarstuga som ligger lite längre ner på våran gata där vi ska spendera natten med ytteligare, förhoppningsvis bra filmer. Trevligt värre säger jag bara !

PROM

Herregud vad slut jag är. Benen värker, fötterna är fulla av blåsor och skavsår och ja, jag är slut i hela kroppen. Tänk vad en balkväll med disco kan göra. Men kul var det i alla fall. Den bästa kvällen på länge om jag ska vara helt ärlig. Det är en kväll/natt jag alltid kommer att minnas. Dagen började med att jag gjorde i ordning mitt hår hemma och däretfter gick till Ida för att fortsätta göra mig i ordning. När tiden började närma sig sex så kom Amanda med hennes pappa och hämtade mig för att sedan lämna av oss hemma hos mig för att hoppa in i våran ride som skulle ta oss till balen. Btw var det en skitsnygg bil ! Sedan var det bara att åka till balen där det var smockfullt med människor. När alla kommit var det för-mingel med champange och prat. Efter att ha stått i en evighet i kön fick vi äntligen komma in. Då började kvällen. Vi blev bjudna på smörgåstårta (som jag inte tycker om) och efter maten var det dags för vals. Därefter återstod bara flera timmar av galen dans då jag tror att vi tillsammans svättade minst ett ton vatten. Galet och roligt var det i alla fall. Tack alla för en underbar kväll !

BAKSMÄLLAN II

Idag ska jag och far min åka in till kista för att gå på bio. Baksmällan 2 blir det. Åh, gud vad jag knappt kan bärga mig ! Tror att den kommer vara skitrolig och bra, en typisk mig och pappa film. Därefter blir det hemgång och säkert en eller två filmer till, om jag känner mig och pappa rätt dvs.

SATURDAYDAYLIFE


















Trots att jag "lovade" Mamma att inte vara vaken hela natten så var det så det i slutändan blev.. As Usual.Började morgonen med en islatte i solen bakom centrum. Bättre start på dagens kan man inte få! När Lollo sedan tog farväl av oss så bestämde sig jag och Amanda för att dra nytta utav det fina vädret så vi drog våra ases till fotbollsplanen där vi la oss på en filt och solade. Vi stannade där i TRE hela timmar, give us som cred for that. Nu har man i alla fall fått lite färg vilket förhoppningsvis hindrar människorna på balen att bli skrämda av mig för att jag ser ut som ett lik.

Nu har vi precis fräshat upp oss för att sedan fortsätta kvällen. Det blir bara en chillkväll idag igen med filmer, sockerfri Red Bull och tjejsnack !


BLUE MOON



















LYING IN BED

Weehee, är sängliggandes med en förkylning /slash/ blandning av någon slags sjukdom, som jag hoppas på är kortvarig. Antar att jag plockade upp den under campingen med klassen i tisdags. Därför gör jag nu allt jag kan, dvs ligger nerbäddad i sängen och tittar på sex and the city (which btw is the best series ever!), och hoppas på att denna så kallade sjukdom är borta tills i morgon då det är dags för girlsnight med två av mina favorittjejer. Annars får jag bita ihop och gå ändå men försöka hålla mig lite på avstånd så att jag inte smittar de andra.

RSS 2.0