PARISWITHTHECAPITAL(P)


Oh my F*ing god, I want to go to Paris so badly ! That´s my biggest Craving right now. Johanna och andra elever från hennes franska-grupp ska åka till Paris på fredag och jag dör av avundsjuka. Tänk att få åka till Frankrike, sitta på ett fint Café och dricka te och bara se elegant ut eller strosa längs the streets of Paris. I have to go there some day...


ONATHINLINE

Nu var påskhelgen över. Det har varit otroligt trevligt och ännu skönare att vara ledig. Under lovet har jag umgåtts med många fina personer, gjort roliga saker och bara njutit av att vara ledig. Tyvärr är det över snart, bara i morgon kvar sen är man tillbaka i skolan igen..
Igår var jag med Johanna, Rebecka och Hanna. Vi var på Konstgräsplanen och spelade lite fotboll och pratade lite. Senare mot kvällen så gick vi på fest, det var trevligt, dock känner jag inte direkt någon som var där men jag visste ändå vilka de flesta var så det var inte helt nytt, men det gick bra ändå. Vi kom hem vid sisådär tjugo i två tiden och gick strax därefter och la oss. På morgonen kom mamma och hämtade mig vid ungefär tjugo över elva tiden och då åkte vi hem och käkade lite lunch innan vi drog in till stinsen där vi satt på bryggad medan familjen åt en varsin glass och jag drack en festis. När vi varit där ett tag och suttit och solat vid vattnet så åkte vi hem där vi fortsatte solningen på baksidan insmörjda i stekarolja. Sedan vid fem tiden åkte vi och letade efter en öppen restaurang, vilket inte var lätt, så när vi tillslut inte hittade någon så åkte vi hem och hämtade två filtar, köpte en varsin sallad på IP-gallerian och åkte därefter till Kalmarsand där vi satte oss på en brygga och åt. Det var supermysigt när solen låg lågt och lös på oss medan man hörde fiskmåsarna.
Nu har äntligen tiden kommit då alla superbra program går så just nu sitter jag fastspikad framför Tv´n och har sugits in i livet på Upper Eats side i Gossip Girl, ett av världens bästa program, och efter det blir det Jersey Shore !

EKEN

Hade en uramysig dag med världens sötaste Rebecca i stan igår. Vi tog tågen in vid tolv-tiden för att inte komma in så sent. Tågresan in tog verkligen en evighet, tåget stannade på antal stationer en längre tid och ja jag vet inte vad det var men lång tid tog det i alla fall. När vi kom in strosade vi runt i affärer och jag fick äntligen shoppa, gudarna må veta hur shopping sugen jag har varit den senaste tiden. Finns dock miljarder saker som jag vill ha men inte har pengarna till just nu. I alla fall, när vi shoppat i sisådär två timmar tog vi en paus och köpte oss en varsin latte med vit choklasyrup och satte oss i solen på trappan och snackade om allt möjligt och skrattade. Sedan fortsatte dagen med mer shopping, därefter middag på trappen som för min del bestod av en Cesarsallad medan Rebecca köpte cheeseburgarge på Mc´D, samt mer skitsnack och skratt. När klockan började närma sig fem bestämde vi oss för att ta tjugo i sex tåget hem för att hinna sola lite innan vi var tvungna att gå skilda vägar pga att Rebecca skulle packa för att åka till Dalarna i dag. Så tyvärr gick det inte att ha en sleepover som vi båda hade funderat lite på men det ska vi ta en annan gång. Har redan preliminärbokat en helg vilket jag ser fram emot och hoppas att planerna ej går i lås.
Gårdagen var som sagt underbart trevlig och att få vara med Rebecca var grymt roligt och jag ser fram emot fler gånger, känns även som jag fått en ny nära vän och att våran vänskap bara kan utvecklas mer och bli ännu bättre. Så tack Rebecca för att du gjorde gårdagen till en ypertrevlig dag med skratt, prat och en massa annat !
(Bilder kommer tyvärr någon annan dag för jag måste först skaffa ett USB så att jag kan ta bort några bilder från min överfulla dator för att sedan kunna lägga in nya och därefter blogga.)

AGREENMOUSE

Äntligen är det påsklov allesammans ! Jag bara dör av lättnad. Trotts att jag har en miljon saker som måste bli klara ganska så snart så tänker jag inte fokusera på det just nu. Nej, nu ska jag bara njuta av att äntligen vara ledig för att sedan bita i hopp och kämpa de sista kommande veckorna. Och vädret är ju också helt underbart. Jag känner energin flöda och glädjen spruda, till skilldan från i vintras då jag knappt ville stiga ut ur huset. Blä, jag orkar inte ens tänka på det.. Hoppas att det fina vädret bara håller i sig nu under lovet !
Ikväll ska jag som sagt på teater, ska bli roligt. Johanna ska gå med mig så att jag slipper gå själv, det hade varit lite tråkigt. Därefter får vi se vad som händer, något roligt i alla fall hoppas jag !

FINALLYDONE

ÅH, vad skönt, idag blev jag äntligen klar med mina shorts som jag börjat göra på syslöjden. På grund av att vi bara fick åtta lektioner på oss, då ränkas även de två gångerna som vi väntade på att det beställda tyget skulle komma, att göra vårat plagg så fick vi fortsätta hemma efter skoltid för att hinna klart. I morgon är det nämligen så att vi har "modevisning" då vi visar för hela skolan vad vi gjort. Lite pinsamt om jag ska vara ärlig, att gå där på en "catwalk"  i sina egensydda kläder framför fem olika klasser. Jaja, I have to just suck it up and do it ! No problems for me.
I morgon är det en väligt skön dag i skolan, dagen börjar med tennis, sedan SO och där efter modevisning. Senare framåt kvällen ska jag till Lalie för ackupunktur och därefter tänkte jag gå och titta på en teater som Gransäters (min gamla teatergrupp) ska spela. Blir intressant att se vad de har att komma med och om teater är bra. Men det tror jag nog eftersom de har världens bästa teaterlärare och ett par underbara skådespelare !
(Kan tyvärr inte lägga upp någon bild på mina shorts för min systemkamera är hos min fader, men jag lovar att göra det snart framöver !) Det jag kan säga om dem är att jag gjort ungefär samma design på dem som Alexander Wangs lädershort.

SJUK

USCH, jag mår verkligen pyton idag. Mår illa och är verkligen inte på topp. Känns som om jag är magsjuk så det blev ingen skola för mig. Som tur är har jag mina so böcker och lite annat med mig hem som jag kan arbeta med så att jag inte hamnar efter. I morgon är det ju nationella prov i Engelska så jag hoppas att jag mår bättre tills i morgon. Annars så får jag väl åka till skolan bara för provet och sedan åka hem igen. Men just nu tar jag bara en dag i taget.
Jag vet att jag ska plugga men jag har verkligen ingen ork just nu. Så nu, och en liten tid framöver, kommer jag att spendera framför soffan och titta på en film, vilken vet  jag inte riktigt, jag får se vad vi har för intressant i filmhyllan.
See U L Fox !

20110408




Jeansshorts - Beyond Retro, T-Shirt - Beyond Retro.

Idag hade vi nationella prov i Engelska, det gick faktiskt väldigt bra, förrutom den sista hörövningen då jag inte fokuserade i början och då fuckade allt upp och då hängde jag knappt med. Det roliga var att detta hände typ alla i min klass, dock känner jag ingen panik över det utan låter det gå som det gick, det kommer i alla fall inte att påverka mitt betyg.
Nu ska jag och Lollo ha myskväll. Pappa är borta så vi har huset för oss själva, nice huh? Vi hyrde Mean Girls 2 och köpte kycklingklubbor som vi ska äta tsm med sallad i kväll och sedan bara ta det lugnt. Skönt att det änligen är helg igen så nu ska jag njuta riktigt ordentligt. Ha ni alla också en trevlig Fredagskväll !

YESORNO

Jag har funderat väldigt mycket nu på om jag ska eller om jag inte ska köpa dessa plagg från Hennes & Mau. De är så ootroligt söta men anledningen till varför jag velar är för att ALLA (With a capital A) kommer att äga dem. Därför känns det så tråkigt att lägga pengarna på något som alla kommer att gå runt i, som säkert bara kommer att vara "Inne" ett litet tag, precis som gladiatorskorna som alla också trättnade på eftersom hälfet av Sverige hade ett par. Därför känns det roligare på något vis om jag skulle lägga pengarna på något annat, tillexepel nått snyggt Vintage plagg eller dylikt. Men, kläderna från Hennes & Mau är fortfarande bara föör söta !


CAUTIONOFUSING*

Tänka sig hur humöret verkligen kan skifta från dag till dag. Igår var jag jätte taggad på att gå till skolan osv medan jag idag bara ville krypa ner i sängen igen. Jag har även väldigt ont i magen just nu och har haft hela dagen, det gör inte det hela bättre. Vi får hoppas på att det går över snart !


Ikväll blir det Desperate Houswives, åh, I can´t wait ! Därefter blir det även ett program som handlar och Charlie Sheen, kan nog bli ganska så intressant. Men nu ska jag stoppa näsan i matteboken och börja arbeta., Not fun...

20110404

DAGENS:



Byxor-Hennes & Mau, Linne-Hennes & Mau, Kofta-Hennes & Mau. ( Tänkte inte på att jag går klädd men H&M från topp till tå)

TIAMO

Tjenamors, denna fredag har varit otroligt soft. Hade bara tre lektioner idag, varav en då vi sydde i en och en halv timme. När vi slutat skolan så åkte jag, Lollo och Ida till centrum för att köpa en present till andra Ida. Det blev en korg full med rosa godsaker. När det var avklarat lämnade de av mig hemma och därefter tog jag det bara helt lugnt och väntade tills klockan var sådär ungefär tjugo i fem då jag började att göra mig i ordning för att sedan dra till Ida för tjej-kväll. Kvällen blev lyckad, vi pratade, spelade charader och hade roligt. Jag hade även en väldigt lång och privat pratstund med Hedvig vilket var otroligt skönt. Vi bestämde även att vi ska börja hålla uppe kontakten och umgås mer vilket jag ser fram emot. Jag hade tänkt att lägga upp bilder men jag vet inte riktigt vad som händer nu, min disk är full så jag får inte in mer bilder och min data är bara allmänt Psyko så det får bli i morgon istället.

RSS 2.0