BILDER BEHIND THE SCENES




Heta perukerna backstage.


Moa som fick mig att skratta så att knäna vek sig på andra föreställningen!


Tove, Bästa läraren ever!










Förberedelse med mickarna








Jag förstår inte vrf vi inte redan startat ett band?!



Där är lite bilder från Teatern som vi har hållt på med hela veckan. Det var skitkul att öva och visa upp vårat arbete som vi jobbat med under nästan ett års tid. Tack för en underbar tid!

DAGENS-LÅNGKLÄNNING





Sunday

Igår så var jag och Amanda i centrum och köpte lite gott till kvällen, sedan gick vi hem och tittade på en vallander film, eller vi tittade kanske i en halvtimme sedan tröttnade vi och började prata. Det var skönt för vi kom fram till en massa saker och vi pratade ut riktigt ordentligt. Hon gick hem för kanske en timme sedan. Själv har jag precis duschat och håller nu på att göra mig i ordning för vi ska till farmor på morsdagsmiddag eller något sånt. Annars händer inte så mycket idag, tänkte försöka plugga lite till matteprovet som vi ska ha i morgon och så måste jag packa eftersom jag ska till Mamma.


OVER


Nu är allting klart! Jag har haft en skitrolig och nervös dag. Första föreställningen gick bra, det blev några fel med ljuset och musiken osv men annars var det väldigt bra. Men på andra föreställningen när jag skulle vara askaxig i en scen så var jag precis i början på att asgarva och då när resten kom in på scen så brast det. Alla började fnittra och sedan skrattade jag så mycket så att tårarna bara rann. Publiken drogs oxå in i det hela så den scenen föll pladask. Men slutet fick vi verkligen till. Nästan hela publiken grät. Även vi på scen. Bakom i logen så asbölade alla. Pga av stämmningen och att allt är över och jag kommer att sakna våran teaterlärare Tove som är världens bästa! Det är inte helt säkert på att vi kommer att ha henne nästa år så det är sorgligt.
Men jag vill verkligen tacka henne för att ha gjort ett sådant bra jobb med oss och stärkt mig som person och gjort så att jag vågar åstakomma så mycket mer. Du är bääst Tove!

TEATER






Denna vecka har vi som sagt kultur-vecka då vi som valde kultur som profil håller på att sätta ihop en pjäs. I morgon ska den visas och jag är skiit nervös just nu. Idag är det sista repetitionsdagen för alla så nu måste allting gå ihop! Jag kan bara säga en sak om pjäsen. Den kommer nog att bli jättebra nu när dansen och teatern har övats ihop och alla effekter osv. Den är väldigt sorglig teatern och den är inte som en vanlig skolpjäs så det är väldigt kul. Men nu måste jag åka för vi ska dra igång klockan 10, Så Ciao!

DAGENS




Jag har på mig min nya fransväst idag från Hennes & Mau. Det syns inte så bra på bilden men...

Hela denna vecka har vi som sagt kulturvecka. Vi som valde att ha kultur på profilen arbetar med en teater som ska visas ny på fredag så jag är verkligen skitnervös. Vi får hoppas att jag inte klantar till mig, glömmer rupliker och snubblar eller något annat pinsamt som förmodligen skulle kunna hända mig.

Wish me good luck, Chiao!

MALTE

Just nu sitter jag och käkar godis från igår och tänker på världens sötaste lilla varelse. Min nya kusin Malte. Så Jääävla söt och mjuk han var dåe! Jag var nära på att gosa sönder honom. Nu har jag inte bara 5 kusiner utan 6. Jippie. Välkommen till familjen lilla pyret!








Han är verkligenett A-barn. Det sa läkaren oxå. De använde honom som ett exemplar för de läkar studerande hur allting sitter på barn för att han var så perfekt!

RIX FM festival

Igår så var jag och Lollo på RIX FM festivalen. Det var helt okej med uppträdandet och sånt men att vara där med Lollo och själva dagen i sej var väldigt rolig och trevlig. Lollo och hennes mamma kom till caféet där jag praoade klockan 15 och tog en varsin sallad. Sedan när jag slutatde klockan 16 så åkte vi in till Hötorget och köpte lite grejer.(det kommer bilder på det sen) och när vi köpt de vi ville ha,även fast det var mcyke annat vi oxå ville ha men vi är ju inte så rika som sagt så då gick vi och köpte Bigaråer och jordgubbar och satte oss i trappan. När det var dags så drog vi oss bort till kungsträdgården och hittade två sittplater där vi spenderade nästan hela resten av kvällen. Vi tog 22.40 tåget tbx hem ist för vi orkade inte vara kvar längre. Uffe hämtade oss vid stationen där hemma, och tur var det för mina fötter hade väldigt ont eftersom de hade sprungit runt hela dagen från klockan 10-23. Så fort vi kom hem så satte vi på en film och slängde oss i sängen och somnade strax där efter. Men trevligt var det iaf och jag är nöjd med mina få inköp!







Baksidan av den




Den här köpte jag inte igår utan i förra veckan. Tänkte bara lägga upp en bild på den.




LAST NIGHT

Jag gjorde en egen smoothie i går, den var skitgod! Så jag ringde Lollo och bad henne komma över så satt vi sedan på min altan och drack smoothie och Chatade.

Ingridienser:
- 4 dl bär (Hallon/blåbär)
- 4 dl sojamjölk
- 2 dl yoghurt (hallon/blåbär)
- 1,5 msk socker
- lite rinnande honung
- lite jorgubbssaft
jag tror att det var allt! Try it!









Både Lollo och jag använde oss utav alla dessa färger när vi målade naglarna i förrgår. So cute huh?!
Idag ska vi på rixfm festivalen. Tell you more later!

Our Movie

Ni vet ju att jag,Amanda och Lollo blivit filmade i snart ett halvår. Igår så kom dom med resultatet och vi tittade på filmen. Den var jättebra gjord och jag är jättenöjd med resultatet! Filmen är 35 minuter lång. Och som vi sa att denna film kommer att vara jätterolig att se på om ca 20 år och uppåt. Vi är väldigt omtyckta av filmarnas klass och de var bara positiva så det är ju kul. Dock är det sorgligt att det är över men det var kul så länge det varade.

MIDDAG


Jag har ju börjar med min nyttighetsperiod och samt inte äta någon pasta/bröd. Alltså GI. Så detta var min middag idag, nyttig och skiitgod! Även fast jag missed up idag och åt muffins osv och typ tröck i mig massa saker, Okej de var nyttiga saker förutom fikat men jag känner mig ändå som en uppblåst blåsfisk. Men nu är det fortsöttning som följer och inga fusk!

VIDEO


Snejana Onopka-Kate Moss

They are so incredibly beautiful.

http://a8.vietbao.vn/images/vn855/the-gioi-giai-tri/55199947-tienpmHgtop50_31.jpg

http://img178.imageshack.us/img178/6443/snejanaag5.jpg



http://i.models.com/oftheminute/images/photos_3109_02.jpg

http://i37.tinypic.com/34482yr.jpg

http://i.models.com/feed/uploads/1338941106_orig_RussianVogueJuly2009phTerryTsiolismodelSnejanaOnopkaWomenManagementNewYorkBlog7.jpg


INSPIRATION


BORING

I know.. Att jag uppdaterar väldigt tråkigt och sällan just nu men jar har inte orken att sätta på min data och lägga in bilder osv men jag ska så snart som jag får ork börja uppdatera.

Har iaf köpt mig två bikinisar nu! Jag har hört att man ska passa på innan maj månad är slut för annars tar alla fina bikinisar slut. (Kommer bild på dem sen)

I Natt så sov Lollo här. Det var väldigt trevligt. Igårkväll så tittade vi the girl next door. Den var hemsk. Och idag så solade vi i bikini för första gången detta år. I sverige alltså. Assss skönt! Varmt som satan var det. Och det roliga är att jag nästan varje år så premiersolar jag med Lollo.

I kväll så ska vi titta på en till film, Fragments och äta jordgubbar. Så vi får se om filmen är bra eller inte. Hoppas att den är det.

Chao!

PRAO

Några få bilder från bröllopet och hotellet. Kommer nog fler senare.





En skitgod drink!



Igår på praon så kom jag lite sent i början för jag missade första tåget, med det gjorde ingenting. Det var även två andra praktikanter där. Dorothy och Estelle. Två schyssta tjejer. Vi turades om och sammarbetade hela tiden. Men det var ändå ganska trångt att vara tre stycken så det var lättare att abreta själv. Jag gjorde några fel i går och var lite småosäker men det var ju första dagen så...

Andra dagen, idag alltså, var mycket bättre och skönare. Jag började klockan 13.00 så jag missade lunch stressen, som tur var och allt var mycket bättre i dag. Jag kom bra överens med tjej-personalen, kommer inte ihåg vad hon heter men hon är typ min handledare nu tror jag för han som egentligen ska vara det har inte varit där någon gång..Eller jo, han kom och hälsade på men stack direkt. Jag och så som jag kallar henne., tjejpersonalen pratade väldigt mycket och hon gav mig mycket beröm och en gratis blåbärspaj. När jag berättade att jag skulle kunna jobba på torsdag och fredag så märkte man att de uppskattade det och tyckte det var bra sp det var ett bra val av mig.
Igår så var jag lite skeptisk eftersom det var ganska jobbigt och jag gjorde bort mig lite men sen idag så älskar jag att praoa där. Det är även så många vackra människor där med en awesome stil osv. Och det kom en skiiitsnygg kille till Caféet som kände Franco. En personal. Han såg ut som Cimon från paradise hotell och hade samma stil. Han ville att jag skulle hjälpa honom och göra hans sallad men jag bara nickade nej för jag kunde inte och då kom Franco och då sa snyggingen till Franco att han skulle få mig att göra hans sallad och Franco bah, Gp och hjälp honom nu. Haha, och jah svarade att jag inte kunde osv. Och innan han gick när han pratade med personalen så pekade han på mig och tjejpersonalen bah. Hon. Sen hörde jag inte mer. Undra vad dom sa. Haha.

Och vet ni vem jag såg på vägen hem?! Tsatsiki! Samuel Haus! Alltså OMG vad han är snygg!:O Jag dog, jag lovar. Som synd var eller egentligen inte för jag såg ut som crap, men ändå så var det synd att han inte såg mig för han pratade med sina kompisar och var ca 15-20 meter bort och kollade typ ner och sedan rakt fram. Jag var nära på att springa fram till honom och bara krama honom eller något men som tur var så gjorde jag inte det. Haha.






18:36

Jag har precis solat solarium för tredje gången denna vecka. Så nu är jag brun och fin and my body is on fire.
Idag hade vi musikprov och jag fick VG, and i´m happy för nu kan hon inte sänka mitt MVG betyg!
Och skoldagen idag har vart normal och känts ganska kort. Det var även sista skoldagen innan prao.

I morgon så ska mamma och Björn gifta sig så i morgon klockan två så är vi i rådhuset. Efter det så ska vi gå till vårat hotell som vi bokat i stan. När "Cermonin" är klar så ska vi dricka champange ppå hotellrummet, efter det så blir det buffé som är stor som satan med all mat du kan tänka dig. Lite senare så drar vi nog ut på stan och tar en drink och njutr lite. När det blivit lite senare och när Björn och Mamma ska gå och Hula Hula lite så stannar vi på rummet och njuter av rumservicen. Vi får beställa hur mycket vi vill har de sagt. så det ska vi ta vara på. Alltså så kommer jag att vara en fet ko på söndag när vi kommer hem.

Idag är det sista dagen för mamma som en Gjärdman sen lämnar hon fortet och blir en Kivisalu. Sad.

ONSDAG

Idag har vart en ganska normal dag. Först var jag i skolan. Hade spanska prov som jag knappt övat nått på, började ungefär vid 22 tiden i går och läste på lite på lunchrasten men vet ni vad, hade ändå full pått! I´m soo fierce. Efer skolan så gick jag hem och började plugga på mitt musikprov och läste ut min bok till engelskan. Sen ungefär vid halv 4 så kom filmarna. Först filmade dom mig när jag målade naglarna och sen så intervjuade dom mig. Det var kul. Och det var även sista gången de filmade tror jag.

När filmarna sedan hade gått så åkte vi för att sola solarium så att vi ska se lite levande ut till bröllopet. Ska nog sola några minuter stående i morgon igen.

Kanske lägger upp ett dagens outfit lite senare. får se om jag har ork.
Hade väldigt ekla kläder på mig, en rosa kofta (Som är ny) ett vitt linne och svarta Tights.

DANSUPPVISNING

Nu var det klart! Uppvisningen är förbi. Vi fick chansen att öva innan och så fick vi ställa våra grejer i en loge där vi satt och var nervösa. Första framträdandet som vi gjorde gick väldigt bra förutom att jag och Amanda kom av oss lite och stod och försökte dansa lika dant och typ skrattade men vi försökte att göra det bästa utav det. Så vi gjorde det inte så pinsamt utan mer kul även fast alla sa att det inte gjorde något och att det inte såg helt feil ut utan att vi kom in i dansen igen. När vi kom av oss så bara försvann hela dansen ur mitt huvud och jag bah. Vart van är vi? Vad händer sen och när slutar den typ men till slut så gick det bra och vi blev peppade av de yngre innan dansen för alla sa att vi var jätteduktiga, bääst och när vi övade så bah när jag och Lollo skulle köra våran dans så bah. ååh, ja den här dansen, den är så cool och grym då det var kul. Min och lollos dans gick väldigt bra, vi kom inte av oss, tror jag iaf, jag vet inte om lollo sa typ att hon var lite seg vid några steg men jag tror inte att det ens märktes så förrutom när vi kom av oss lite så gick det skitbra och det var skit kul!

Outfits:

Outfit 1.




Outfit 2.




Bilder från Logen.










Valborg

Lite bilder från kvällen hemma hos mig. Det kommer fler bilder sen som jag kommer sno från Amanda.








Lite senare så fick vi några gäster.












Det blev även några misslyckade bilder.













Först så gick vi till brasan ovh värmde oss lite och köpte godisrämmar som var skitgoda. Sen när det började regna lite mer så gick vi in till centrum och köpte läsk och mötte typ david och pontus eller vad han heter för Amanda skulle träffa dom men vi prata knappt med dom så vi drog ut till brasan igen där vi träffa en massa sköna folk. Efter det så gick vi till bifrost och stog utanför och tog bilder och prata med en trevlig vakt och sen kom typ rebeccas brorsas flickvän som jobbar där och prata med oss och vi drack ju inget under kvällen men vi var vääldigt flummiga så alla trodde typ hela tiden att vi var fulla fast vi inte var det och hon sa hela tiden att vi var fulla och att det visste hon så bra för att hon jobbar på ett ställe där alla är fulla typ hela tiden och att hon verkligen var säker på att vi hade druckigt något eller tagigt något och då började vi asgarva och då typ skrattade och suckade hon och gick. När vi då skulle gå hem så blev jag och Amanda sugna på choklad så vi tog oss en promenad till shell fast vi hade jätte ont i fötterna och höll på att dö. På vägen hem så mötte vi två sköna snubbar som typ ville säga oss något men han kom aldrig fram till saken och vi typ garva åt honom hela tiden. Han var as skön! Vi hade iaf skiiitkul igår och flummade som f*n.

RSS 2.0