MY SUNDAY

I morse var vädret inte lika roligt som det varit de tidigare dagarna så då passade vi på att åka till uddevalla och inhandla lite saker istället för att åka till stranden. Jag kan inte säga att det är lika mysigt att ligga på stranden när det regnar och blåser kallt. På vägen hem från udevalla besökte vi en 1000 år gammal kyrka som var otroligt fin. Vädret bestämde sig även för att bli lite roligare vilket var bra, så nu lyser solen klart igen men jag är sorgligt nog för trött för att lägga mig och pressa så jag tar och avarbetar några Desperate Housewives avsnitt istället.

20110731

Kjol - Hennes & Mau, T-shirt - Weekday

MY NEW SHOES

Köpte idag ett par låga skor från Din sko som kommer att passa perfekt till hösten då det blivit lite kyligare ute och det är dags att klä sig varmare. Detta par kommer jag använda till en stickad tröja med ett par jeans - Of any kind, eller något annat höstliknande outfit. Jag älskar dem och kan knappt bärga mig tills jag får bära dem. Det blir heller inte det sista paret som jag inhandlar till höstgarderoben !

SUNNY WEATHER AND BLUE WATER

Titta vad jag får ligga och titta på hela dagarna. De senaste dagarna då det varit otroligt fint väder (vilket jag hoppas på att det kommer fortsätta vara) så har vi legat och slappat på klipporna på Hamburgön, lyssnat på musik och jobbat stenhårt på solbrännan. Jag tycker faktiskt att jag har lyckats ganska bra med det också, dock är jag lite bränd nu men det motverkar jag med lite After Sun. Nu har solen gått i moln och jag ligger inne i våningsängen med näsan i datan och tittar på Sex and the city - which I Luuuv doing and gonna continue doing in a few.

20110725

Jeans - Weekday, Tröja - Weekday, Jacka - Ärvd,

MARRY THE NIGHT

I´m speechless.. Harry Potter och dödsrelikerna del 2 var så otroligt jävla bra så att jag till och med måste svära i min blogg.. Ja det säger ju sig självt. Det var faktiskt det bästa jag sett på länge, Hade gåshud igenom nästa hela filmen. Mycket beror nog på att jag växt upp med Harry och hans vänner så då känns det som om man får en slags "connection" till dem och filmen vilket gör den ännu bättre. Jag skulle kunna sitta och skria hur mycket jag älskade den i evigheter men detta får räcka. Nu vet ni i alla fall vad jag tycker, vilket är det vikt

GOLD

Köpte för ett tag sedan ett guldigt nagellack på Hennes & Mau. Väldigt fint och chict. Det påminner lite om guldlacket som är lite dyrare och som jag tror att man bara kan fixa hos ett proffs eller vad man ska säga. Ett tips till er som är ute och letar efter ett.

GREBBESTAD

Igår blev det bland annat en liten tripp till Grebbestad då vi letade efter ett par sandaler till Eric vilket till en början var lite omöjligt men fick ett lyckligt slut. Jag bara älskar Grebbestad. Det är så mysigt där. Fast det är en väldigt liten stad så är den alltid fylld med människor, likaså som fjällbacka och de flesta ställena här på västkusten. Jag som är en människoperson och älskar ställen med mycket folk uppskattar det väldigt mycket. Mamma och Björn är däremot mer för att vara själva med några enstaka människor för att, (and I quote) "det är mycket mysigare", vilket jag inte förstår. Men men, de börjar bli gamla så jag får ha överseende med det ! - Haha.
Vi ska även tillbaka dit idag för att se sista delen av Harry Potter och dödsrelikerna. Sjukt roligt men ändå sorgligt säger jag bara. Är taggad till fullo men packar även ner några näsdukar som jag kan torka bort tårarna med efter filmens slut. Jag kommer bergis vara fylld med många mixed emotions.
- XO

20110724

Tröja - JC, Jeans - Weekday (Cheap Monday), Skor - Mammas, Glasögon - Accent.

I GIVE U MY HEART

Ett stort ♥ till alla människor som blivit drabbade i Norge, till alla dess anhöriga och utomstående. Verkligen sorgligt det som hänt, fattar inte hur en människa kan göra något sådant...

U SMILE I SMILE

Mr Big och Carrie
(Var bara tvungen att lägga upp denna bild, Verkligen härlig om jag får säga det själv).

Tidigt i morgon åker jag, mamma, Eric och Björn till västkusten. Äntligen ! Det ska bli så skönt att komma iväg och göra någonting och då passar det inte bättre än att åka till västkusten. Vi bor som sagt i Laines hus på gården då vi har en hel balkong för oss själva, så mysigt. Jag tror att vi tar med oss internet så några uppdateringar kommer att komma, det blir nog inte lika ofta som vanligt, tror jag, men jag ska göra mitt bästa.
- XO

GÅRDAGENS

Linne - SALT, Kjol - Hennes & Mau, Skor - Hennes & Mau, "slips/snöre" - Från en annan tröja från SALT, Solglasögon - OK Mack.

EVEN FALLEN ANGELS CAN LAUGH

Igår tog jag och mamma en liten snabb tripp till stockholm. Resan började i Gamla stan där vi gick i de små kvarteren i jakt efter den perfekta svarta väskan som jag tydligen aldrig kommer att hitta. När vi sett det mesta som Gamla stan hade att erbjuda fortsatte vi bort mot hötorget samt NK. På NK hittade jag massvis med snygga väskor, dock kostade de hela 4000 spänn vilket jag inte är så sugen på att lägga på en väska just nu. Anledningen är bland annat att jag snart ska inhandla kläder till hösten, om jag då skulle lägga allt på en väska finns det inga pengar kvar för kläder så i detta läge måste jag prioritera och just nu kommer kläder i första hand. För att få en fin väska måste jag nog vara beredd att lägga lite mer para än tänkt.
Det var väldigt trevligt att åka iväg en stund, speciellt till stockholm där pulsen är lite högre än här i lilla tråkiga Bålsta. Jag längtar verkligen tills den dagen då jag kommer här ifrån - (Sorry mamma och pappa).

INSPIRATIONTILLFULLO

Do I need to say anything else than just WOW ?

STYLEBY #3, SERIES AND ME

Hej allesammans ! Okej, samtidigt som jag skrev det där insåg jag att jag just valde den tråkigaste och mest o-orginella inledningen som finns. Men jag orkar inte lägga ner tid på att komma på någon bättre så den får duga för tillfället. Jag drog precis min lata bak ner till vivo för att köpa mig en tidning som förhoppningsvis kan underhålla mig tills klockan sex då Pretty little liars börjar. Jag tror i alla fall inte att jag blir besviken på den eftersom det är nummer #3 av styleby så,.. Så tills det otroligt efterlängtade avsnittet börjar ska jag krypa ner i det stora havet med kuddar, madrasser och täcken där jag spenderat hela helgen, både tillsammans med Amanda men även själv då det bara var jag, Sex and the city och Djävulen bär prada som existerade. Jag vet att jag borde vara ute och göra saker nu när det äntligen är sommarlov, men nu är det så att nästan alla mina vänner är bortresta, inklusive min mamma och Björn som By the way kommer hem om ett par timmar, så därför har det inte blivit något riktigt shohej för mig. Detta sommarlov har mer blivit en tid för mig att refrescha upp mig och bara ta det lugnt i solen samt framför tv´n. Låter kanske lite tråkigt men om två veckor åker jag i alla fall till västkusten där vi ska stanna i två veckor vilket kommer att bli otroligt skönt och roligt. Därefter tänkte jag försöka klämma in att jag, Lollo och Amanda själva åker till mitt landställe där vi kan spendera några dagar bara vi tjejer och ha det trevligt tillsammans. Men vi får se hur det blir med det.
- XO

SHORTINFORMATION

Okej, jag märker att det kommer in några frågor lite här och var så jag fortsätter att lägga upp dem bland de tidigare frågorna i det tidigare inlägget bara så att ni vet.

Svarpånågrafrågor

Det blev som ni kanske ser inte så många som frågade men dessa är de frågor som jag fick, det är i alla fall några. Jag får ha en frågestund senare framåt hösten då fler är hemma och kanske lite mer intresserade. But here U go anyway.
Varför är du så smal? Så smal är jag väl inte, men jag har gått ner så därför är jag smalare :)

Du har verkligen rasat i vikt, hur "gick det till"? haha :) Man kan säga att jag inte använde mig utav det bästa sättet om man säger så..

Har du gått på någon sport?!?!? Om jag har, nästan alla man kan tänka sig.

Varför har du gått ner väldigt mycket i vikt? Brukar folk påpeka eller fråga om det? :) För att jag inte var nöjd med hur jag såg ut förut, och ja, folk brukar påpeka det. Speciellt min släkt/familj.

Har du haft sex? No, not yet .. ;)

Hur gammal är du? 15, fyller 16 den 29 augusti.

Har du en iphone? Yes det har jag, och jag älskar den !

Kan du visa hur du sminkar i dig i en video? Ja det skulle jag kunna göra någon gång framöver.

Kan du göra mer video bloggar som hauls?:D kram du är jätte fin ! Haha, nej jag tror inte att det riktigt är någonting för mig.. ;)
Vilka sätt har du gått ner i vikt på då? Jag åt inget onyttigt, vilket är bra, men så slarvade jag med maten också.

Du har så fina bilder på bloggen, men du lär ju redigera dom så dom får så fint sken och färg. Vilket redigeringsprogram använder du? Tack så mycket ! Jo det gör jag, dels för att det är det lättaste sättet för mig att få upp dom på datorn från mobilen men också för att bilderna blir fina, därför så använder jag mig utav en app som heter Instagram.
Älskar din blogg! Hur lång tid tog det för dig att bli så smal? Tack så mycket! Ungefär 8 månader eller något sådant tror jag, vet inte riktigt säkert.

Vet du att det står myagger på din header? Haha, ja det gör jag. Den headern började som en preliminär header men har nu fått en förlängd tid fast det inte var meningen. Den gjordes för att jag skulle bli av med den som jag hade tidigare och när jag då märkte att jag skrivit fel orkade jag inte ändra på grund av att jag ska göra en ny blogg. Därför får den nu stanna där tills vidare.

DressedInBlackAndWhite

Jeans - Weekday, Skjorta - Esprit, Rosette - Salt, Kavaj/Jacka - Mormors gamla, solglasögon - GinaTricot

20110711

Tröja - Hennes och Mau, Väska - Mormor, Hatt - Monki.

GÅRDAGENS

Jag och Amanda hade en väldigt trevlig dag i går i stockholm. Filmen var otroligt bra som jag förutspådde och jag hann tyvärr bara köpa en svart tröja och en enkel svart tubkjol på grund av att de skulle stänga ungefär precis då vi kom, därför blev det bara lite basics. Jag ska därför tillbaka i dag för att fortsätta min shopping. Först ut på inköpningslistan står en större handväska, sedan vill jag köpa det som faller mig in helt enkelt, så vi får se vad det blir. Men om vi ska gå tillbaka till igår så måste jag också berätta att jag blev fotad för en streetstylingblogg. Dock var den ganska ny men han hade fotat bland annat Anelica Blick och några andra. Jag blev väldigt smickrad och det gjorde min dag helt enkelt. Man kan kalla det för en personlig bekräftelse.
(Jag länkar bloggen när jag hamnar på den !)
- XO

Something borrowed.. (And bought)

Senare idag ska jag in till stan tillsammans med Amanda för att gå på bio. Vi ska se something borrowed, det kommer nog bli kul för att filmen verkar bra och det är bra skådisar i. Filmvalen stod lite emellan something borrowed och super 8 men vi kom fram till att eftersom båda var lite mer sugna på en komedi så blev det så klar something borrowed. Jag tänkte även att jag skulle försöka hinna med att inhandla lite kläder innan jag blir alltför desperat. Jag känner verkligen att det är behöveligt för varje gång jag ska välja kläder har jag ingen aning om vad jag ska ta på mig, och allt känns så otroligt använt.. Ja ni vet, den fruktade klädkrisen har nu drabbat mig. Måste se till att ta mig ur därifrån !

GRÖNA LUND#

Jag hade som sagt en jätte trevlig dag med Amanda på grönan igår. Massvis med skratt, åkande och några snygga killar att titta på. Ja, ni vet väl själva hur det är att vara på Grönan så mycket mer behöver jag nog inte säga än att dagen verkligen blev lyckad !

20110704

Jeans - Weekday, Tröja - Björns garderob

ASK ME WHAT U WANT 2 KNOW



TRANSFORMERS #3

Idag ska jag tillsammans med min familj åka in till kista för att äntligen få se den efterlängtade Transformers 3. Jag kan knappt bärga mig. Innan filmen ska vi ta en bit mat och jag ska även ta tillfället i akt och leta efter en bikini. I really need one so.. Jag tycker att det är synd att Megan Fox inte längre medverkar men eftersom hon ersatts av den otroligt snygga Rosie Huntington Whiteley så borde det gå ändå.

20110702

Kofta - Hennes och Mau, "Bystier" - Hennes och Mau, Långkiol - Weekday

SUNSHINE AVENUE


Now I´m back from Älvdalen och landet. Som jag förutspådde hade jag ingen tillgång till internet, tyvärr, så jag kunde inte blogga. Jag ska dock försöka lära mig hur man gör tidsinställda inlägg så att ni inte blir uttråkade nästa gång. (För det kan man göra här på blogg.se va?) På landet var det trevligt, vi låg och pressade i solen de dagar det var varmt ute medan vi tittade på film de dagar då det regnade. Jag tog även mitt första dopp för i år, vilket skedde på midsommarkvällen. Kan inte bli mer perfekt. I Älvdalen såg det ungefär lika dant ut. Vi solade, badade och jag måste säga att jag är stolt över mig själv som faktiskt hoppade från sjuan ! Dock kändes det lite klent eftersom Johanna och Eric hoppade från tian. Men just nu ignorerar jag det och omfamnar den stolthet jag lyckats behålla inom mig.
Jag ska även försöka komma igång med min nya blogg, men jag har inte riktigt betsämt mig vart jag ska blogga. Vad tycker ni, antingen modette, typepad, samma blogg som jag har nu eller en ny blogg på blogg.se. What do U think?

RSS 2.0