KATEMOSS1990

Kate var och är bara för söt ! Hennes enkla men så intressanta utseende är förståeligt bla en av hennes anledning till framgång. Tänk att vara så här naturligt vacker, intressant och inspirerande.

DAGENS







Details





Tröja - Monki, Jeans - Weekday.


ROBERTOCAVALLI

Några plagg ur visningen

ROBERTO CAVALLI Fall 2010 Fashion Week Photos 403187

ROBERTO CAVALLI Fall 2010 Fashion Week Photos 403187

ROBERTO CAVALLI Fall 2010 Fashion Week Photos 403187

ROBERTO CAVALLI Fall 2010 Fashion Week Photos 403187

ROBERTO CAVALLI Fall 2010 Fashion Week Photos 403187

Jag bara älskar Roberto Cavallis Fall collection 2010. Det är så fina brun-beige-svart-guldiga och en massa andra färger i den. Formerna är också så fria, lösa och omlott vilket jag älskar. Skulle gärna gå klädd i alltihop!

ADVENTSFIKA

Nu ska jag åka till farmor för det årliga adventsfikat/middagen. Min släkt kommer lite senare men min kusin Linnea ska åka ganska så tidigt för att hon ska tillbaka hem till edsbyn så för att jag ska hinna träffa henne så ska jag därför åka dit nu. Hoppas att ni alla får en trevligt första advent !

Adiós amigos!


Ouí










Denna dag har varit väldigt trevlig. Gymnasiemässan gick gallant! Jag hittade några olika modegymnasium, ett var lite mer intressant och både jag och Lollo lutade mer åt det hållet, men vi får se hur det blir med det. Efter mässan gick vi till donken med alla som skulle käka lunch. Sedan när vi hade slutat, strax efter vi hade ätit så var det dags för att åka hem men då gick jag och Johanna av vid T-centralen för jag skulle shoppa. Jag gjorde många fynd och hade det väldigt trevligt med Johanna, trots att hon hade ont i fötterna, var trött och ville hem. Men men.
En sak som jag bara älskar med stockholm under denna vintertid är allt julpynt som det sätter upp årligen. Det finns inget mysigare än att strosa längst stockholms gator och torg lite senare på kvällen då allt lyser extra mycket och stora snöflingor faller från himlen. I just LOVE it !



NOTHINGHASHAPPEND

Hej allesammans ! Denna dag har varit ganska så annorlunda om man säger så. Vi frångick från nästan alla lektioner och dagen har varit ganska upp och ner. Men inget mer om det. Allt är som vanligt, ingenting speciellt har hänt. Senare ikväll blir det paradise hotel och sedan träning med Johanna.
I morgon ska min klass, som säker många andra klasser också ska, in till Stockholm för att gå på gymnasiemässan. I am very excited actually because i hope that i get some ideas of wich school that possibly will become my future school. Efter mässan ska jag och Johanna stanna i stan för lite shopping ! Det är aldrig fel, hoppas att det inte snöar så mycket bara. I såna fall får vi gömma oss inuti en affär och hoppas på att det går över.

INSPIRATIONPICTURE

http://lh4.ggpht.com/_S5XwI9qRjW4/TNmDnjIYWvI/AAAAAAAAFdg/mTespnnB1iY/s800/erin-wasson8.jpg

A-B-C

http://thejasminebrand.com/wp-content/uploads/2010/09/Chanel.jpg

Chanel Iman - Model

Ikväll blir det myskväll med far min. Vi ska äta Tacos och sedan titta på den efterlängtade Inception med min älskling Leo. Jag vet att jag borde ha sett filmer för ett tag sedan men jag har aldrig kommit mig för det så ikväll blir det äntligen av. Nu ska jag bara komma på ett sett att fördriva tiden på tills klockan blir något sådär vid 6-tiden då vi ska äta och då allt börjar.

Have a great Saturday afternoon and night everybody !


ZEBRA



Detta var min sista dag i skolan med de yngre eleverna, förutom i morgon då jag ska med andra ännu yngre barn till det där stället ute i skogen. Idag var jag hela dagen med fyrorna. Vilket var underbart. De är fortfarande ypersöta och jag bara älskar dem !


BILDERFRÅNHÖSTLOVET





Köpte med mig lite presenter hem, I´m a nice girl, right?


















Jummie jummie vaniljlatte!

Jag hade ett underbart höstlov ! Startade veckan med en kryssning tillsammans med Amanda och mina farföräldrar. Samma dag som jag kom hem åkte vi till landet där vi stannade till på Torsdag morgon då vi for till Gävle. Där njöt vi av själva vistelsen, myste med mormor och morfar, träffade kusinerna och shoppade som galningar. Så tack mamma och alla andra för ett Aamazing höstlov !

Fierce and Love,.

DAGENS-BODYANDFACESHOT

Tunika från GinaTricot, Benvärmare från H&M, Halsband från mormor.

Hola ! Eftersom alla mina klasskamrater är på prao denna vecka så joinar jag mina lärare och hjälper dem att hålla i lektioner med de yngre eleverna. Jag kan bara säga att fyrorna är otroligt söta, som tur är så kommer jag att spendera mer tid med dem. På torsdag ska jag , tyvärr, följa med ut till Vattenöden (eller vad stället nu heter) och vara där en hel dag ute i det iskalla vädret. Det är en kompensation för att jag inte var med på förra utedagen. Jaja, vi får väl se hur det går.


VECKANSKÄNDISOUTFIT

SIMPEL BUT BEAUTIFUL

http://photos.posh24.com/p/240449/l/kate_bosworth/snygga_kate_bosworth_stjal_all_uppmarksamhet.jpg

Jag bara älskar detta outfit. Det är verkligen enkelt och sofistikerat och bara för snyggt ! Kate är verkligen bra på att bära upp det och har matchat allt super.

 

(Tänkte börja med att lägga upp ett outfit på en kändis, modell eller någon annan med snygga kläder en gång i veckan, även fast det var länge sedan som personen bar det så tänkte jag visa de outfit som inspirerar mig !)


GETAWAY

http://shechive.files.wordpress.com/2010/09/fashion-collage-4.jpg

Idag ska jag på kryssning med Amanda och mina farföräldrar. Det kommer att bli grymt roligt, I´m looking forward to it ! I will just pray to god, att det kommer finnas några snyggingar på båten också, annars får väl jag och Amanda ha roligt by are selfs. Det funkar ju också, men några snygga killar skulle ju inte skada...

När jag kommigt hem i morgon så kommer jag att åka direkt till Landet, stanna där till Torsdag och sedan dra med mamma till Gävle. Längtar som satan till Gävle, det är så förbaskat mysigt där på hösten så jag ska packa mina höstjackor och bästa skor och gå ut och strutsa runt bland Gävles höstsmyckade gator !

Fierce and Love Everybody!


RSS 2.0