WEEKENDONTHETOP

I fredags så sov Amanda över hos mig, vi hade det väldigt trevligt. Vi satt och tittade på tv,pratade och tillslut kom Ludde och det slutade med att han oxå sov över. Igår så var jag,Amanda och Lollo på en "fest", det var oxå väldigt trevligt. Kom hem ungefär vid halv 1-1 tiden, när vi kom hem så la vi oss ganska dirtekt så det blev inget mer med den kvällen. Och nu har jag precis gjort mig klar för mamma kommer om ca en kvart och hämtar mig för vi ska på dop. Har tyvärr ínga bilder från helgen men men det får vi klara oss utan.

Ha en fortsatt trevlig dag, Puss puss!


DISCCREATRON

Kom precis hem och nu ska jag och Amanda göra oss i ordning och antagligen sätta på en film lr något liknande. Ska försöka att pallra mig ur sängen för just nu ligger jag så gott som död i Amandas säng.. Passade då även på att göra ett miniinlägg för att visa att jag lever. Sov så gött!

OPTICAL




Nu ska jag sätta mig och dricka mitt vanilj te. Jummie. Jag är så frustrerad just nu för jag har suttit med min svenska läxa nu i 100 år och är äntligen klar men jag tror att den snodde mitt goda humör... Jag har bara spanskaläxan kvar som jag ska sätta mig och småtitta på. Ja vo får se hur det går men nu ska jag iaf relaxa lite i soffan så ni får ha en fortsatt trevlig kväll. Och en förhoppningsvis en läxfri! Goodnight everyone.

DAGENS





Idag hade jag varken tid eller ork att göra mig fin så jag fick leva i min svart,grå-randiga tröja från Gina och i ett par trasiga gamla strumpbyxor och håret uppsatt i en vanlig tofs. Man kan ju inte alltid vara on the top...

SPEEDTOUCH

Nu sitter jag och pluggar. Blä vad det är tråkigt och jag har absolut ingen ork! Vi skulle egentligen åkt in till stan för att gå och titta på musik på slottet ooch även äta på McDonald´s med kulturgruppen men det blev inte av eftersom jag har så mycket att göra. Snart kommer iaf pappa hem sådå ska vi åka och köpa en kebab-rulle var till middag så jag ska nog ta och pallra mig ner för att fräscha upp mig eftersom vi hade simning som sista lektion och jag kan därför bara säga att jag har sett bättre ut...

Ashley Olsen,lika så hennes tvilling Mary-Kate inspirerar mig otroligt mycket!
Tummen upp för dom.

WALKINGONPROMMIS




Jag och Lollo tog en Kvällsprommenad med söta Lilla Troja!

DAGENS




GODMORGON!


Lollo hade ingen frukost hemma så hon fick komma och Joina mig ist. Alltid trevligt med lite morgonsällskap!

Idag ska vi åka skriskor, Blä för att vi måste gå till centrum för att skolan har dragigt ner på bussar pga "ekonomiska skäl"...

GRATTIS SWEET-P!

Okej, detta är väl lite sent påtänkt, jag tönkte skriva detta inlägg tidigare i dag men kom av mig så

GRATTIS MIN SÖTA REBECCA! 15 år :)


SEWINGTIME/SEWINGTIME/SEWINGTIME


Denna tröja sydde jag på Syslöjden förra terminen men hann inte bli riktigt klar så jag tänkte fortsätta med projektet att sy på bokstäverna på framsidan så vi får hålla tummarna och hoppas på att det går bra!

MORGONHÄLSNING



Kusiner, I know



Bild från Utomland, miss it!


Knokk

Nu har jag iaf bestämt vilka färger jag ska ta. Jag ska ta alla tre! Det blir bäst så eftersom jag inte kan bestämma mig. Var lite fundersam på om jag skulle ta den mörkblåa ist för den ljusblåa men just nu så lutar det åt det ljusblåa hållet.

CryingBaby


Nu har jag och Lollo precis tittat klart på Titanic, väärldens bästa film! Med världens hetaste skådis med oxå. Leonardo my love! Jag har gråtit bort allt mitt smink, tillomed mitt ansikte, och det roliga är att jag gråter lika mycket varje gång, på exakt samma ställe och jag tröttnar inte på att se den. Världens bästa kärleksfilm säger jag bara.

Nu sitter vi och tittar lite på min älskling Leonardo DiCaprio och på Lollos Älskling Robert Pattinson på Google och njuter av de sista timmarna av kvällen.

HELPINGTIME

knokkrent 1020 - Gulknokkrent 1020 - Blueknokkrent 1020 - Purple
Jag ska beställa 2 klockor från Knokk men jag har ingen aning om vilka av dessa färger jag ska beställa så jag behöver er hjälp. Skriv vilka 2 färger av dessa ni tycker passar mig bäst och som jag senare ska beställa. Tack på förhand!

THEHILLS/THECITY-PREMIÄR

http://farm3.static.flickr.com/2795/4117258971_dff8daece4_o.jpg Hittade ingen bild på The Hills 2010

Jag och Lollo har legat i soffan hela dagen idag och tittat på The Hills-Marathon på MTV och väntade på att det nya avsnitten av The Hills och The City. När vi väl kollade var vi som uppslukade av Tv´n. Och Jädrar var bra det var! The Hills- som i dramans värld var kul att se på gällande all dramatik. Det enda tråkiga var väl att Lauren inte är med och det ovana var att Kristen pratade i början och att Showen is about her now.
The City var lika bra as always! Lite annorlinda bara. Annorlunda och bra. Det lilla konstiga var att Whitney gav upp sin fina och exklusiva lägenhet till en mer speciell lägenhet. Okej jag hade väligt gärna bott i den som en "Första" lägenhet men inte om jag redan hade en väldigt gorgeous lägenhet innan. Man märker att hon verkligen tänker satsa mer på att vara designer, Helhjärtat eftersom designare brukar mer bo i en liten mer kreativ och lite småudda lägenhet ist för högst upp i NewYork if you catch my drift.

Båda programmen ligger mig varmt om hjärtat och jag ser fram emot att följa de nya säsongerna!

Twiggies

http://www.modette.se/upload/tinymce/modette/10935/twiggyDM200207_468x515.jpg

EXKLUSIV

http://thedressrehearsal.files.wordpress.com/2009/05/ashley-olsen-marie-claire-sept-2007.jpg

PICSFROMTHEVACATION





























Jag hade en uratrevlig tid På Gran Canaria. Träffade mycket fint folk, fick ta del av rolig underhållning om kvällarna, sol och bad om daganra och hyffsat god mat. Nu har jag fått lite färg och ser mycket fräschare ut och inte som ett blekt lik. Det är ganska skönt att vara hemma förytom all denna snö och att skolan börjar på Tisdag.

Kvällsunderhållningfrånosstiller


PIPOL

Tyvärr så kommer inte jag att ta med mig min dator så det kommer inte att bli någon direkt uppdatering med varken text eller bilder så jag får skriva lite kortfattat och lägga upp massvis med bilder när jag kommer hem eller något.

Nu är jag iaf färdigpackad och som vanligt har jag packat för mycket. Typiskt mig. Jag bestämde mig för att denna gång ska jag knappt ta med mig några kläder alls, men tror ni det funkade? Aja jag har alltid varit/är/kommer alltid att vara en sådan som hellre packar för mycket än för lite!

I´m Gonna miss everyone! Speciellt Louise och Amanda! Och såklart resten av min Familj. Hoppas ni får en bra tid här i sverige. Ta hand om er! ♥

Stresspackning

Nu är jag mitt ute i all stress. Eller inte direkt men jag måste sätta igång med packningen eftersom jag inte ens har börjat lite smått men jag vet i stort sätt vad jag ska ha på mig. I morgon klockan fyra så ska jag gå upp för att åka till Arlanda eftersom planet till GranCanaria går klockan 07:20. Alltså ni förstår inte hur skänt detta kommer att bli. Linnea och hennes fam ligger just nu i solen och väntar på oss. Eller det vet jag inte men dom åkte den 31 dec och kommer att vara där nu när vi kommer men dom kommer sedan att åka hem 2 dagar innan oss.






Yesterday













Alla måste ju få en Nyårskyss!










Rudolf the rednose Reindeer!


Vi hade en väldigt trevlig kväll. Den enda saken som var jobbig var att det var så J'VLA kallt ute! Vi började bara tjejGänget och sedan gick vi till Cornelias pojkvän och hans kompisar ett litet tag vid tolv slaget- Det var inte så jätte roligt så jag, Lollo och Amanda bestämde oss för att ta bussen hem ist. Vi avslutade kvällen i min källare och satt och prata skit och hade trevligt.

Och som ni kanske förstår så var all dricka alkoholfri som vanligt när det gäller oss. Men som AManda sa, man vill ju minnas kvällen!
Hello 2010!


RSS 2.0