IDOLKVÄLL




Tog ett till hår i örat igår. Detta är längre ner än vad det på andra sidan var men jag kände att jag verkligen ville ha ett till hål !

Nu är jag hos Lollo och alldeles strax ska jag, hon och Matilda titta på Idol och ha en liten myskväll.

THETODAYS






Det här är kläderna som jag köpte igår. Idag ska jag spendera dagen i dom för första gången !
Men nu måstejag gå för jag ska se på Jims värld innan jag åker till skolan.

Det var nästa vecka som jag skulle jobba på Odd Molly inte denna vecka, det blev lite missförstånd med datum osv men nu är allt fixat !Ciao, Fierce and Love everyone.

NEW

Som sagt så var vi i stan idag så här kommer lite bilder. Jag köpte även ett par haremsbyxor, en svart kofta och ett halsband från BikBok.












LANSATION


Nu ska jag ge mig iväg till tågstationen för att åka till stan, men fyfan vilket äckligt väder det är ! Hoppas att det spricker upp och blir lite sol. Ha en bra dag Allesammans, Fierce and Love !

DAGENS


I morgon så ska våran klass åka in till stan för att gå på Östasiatiska museét. På lunchen får man tid till att göra vad man vill och då drar jag och Lollo och shoppar lite. I´m looking forward to it !

En annan sak som jag verkligen ser fram emot är att jag ska "praoa" på Odd Molly. Eftersom jag inte fick en riktig praoplats där så har vi kommit fram till med mina lärare osv att jag räknar de dagar då jag hjälper till där, som jag ska göra nu på onsdag, torsdag och även fredag som en praotid. Då inkluderas även den dagen då jag var där sist. Så efter denna vecka så har jag jobbat ihop 4 dagar prao. Sen kanske jag hinner med en gång till innan praoen ska vara klar. Så resten av denna vecka kommer jag spendera på Odd Mollys kontor !

TEAMO

http://inspiremeplease.files.wordpress.com/2009/03/mary-kate-3.jpg
Idag har jag inte gjort särskillt mycket. Var ganska nyligen på dans och så tittade jag och Lollo klart på The Hills och The City som jag spelade in under tiden då vi var och dansade. Sen har jag inte gjort något mer speciellt, har bara haft en typiskt lugn söndag.

INGENRUBRIK

Louise Bfalk, världens cutest kid är hos mig idag. Vi har "lekt" idol och sjöng så att rösterna sprack. Tidigare idag så var vi ner till centrum en snabbis för att hyra film, och där träffade vi Johanna och Hanna som vi socialicerade oss hos. Kvällen har vart ganska lugn men man måste starta mjukt när man precis varit sjuk !

Som Tyra alltid säger så, från min till er, Fierce and Love !

SOMETHINGDRASTIC

http://images2.fanpop.com/image/photos/10000000/Rihanna-2010-NRJ-Awards-rihanna-10053948-817-1222.jpg

http://www.celebrity-gossip.net/images/photos/rihanna-2010.jpg

http://www.trilbyphoenix.com.au/files/42_fall-winter-2009-2010-fashion-trends-padded-shoulders-rihanna_0_0_0x0_440x593.jpg

http://www.ambushdesign.com/news/RIHANNA_2010.jpg
Åh, jag bara njuter av att se Rihanna i hennes underbart cola frisyr. Jag bara önskar att jag skulle passa i hennes hår !
Hennes frisyr är så fierce, men jag skulle verkligen aldrig passa i en sådan frisyr, även om jag så önskar. Jag skulle nog aldrig våga kippa mig heller. Men jag har verkligen stor lust att göra något annorlunda med mitt hår och färga det och massa sånt. Men det får nog vänta ganska länge om jag ska vara ärlig. Men drömma går ju...

FURJACKET


Nu när det äntligen är höst ute och jag har lyckats att samla ihop lite mer pengar så ska jag ge mig på och göra ett rejält inköp på en härlig pälsjacka ! Jag ser så fram emot att bo i den medans vi facear att det snart är vinter och iskallt ute så nu ska jag verkligen passa på att vara fin och njuta av den tid som är kvar.

CICKINTHEASS

Hellu allesammans. Jag vet att jag inte har bloggat på hundra år och när jag väl bloggar så är det väldigt tråkiga saker som jag bloggar om. Waah, jag vet inte vad det är för fel  på mig men nu ska jag verkligen ge mig själv en klackspark och börja om på nytt igen !


OddMolly

I morgon ska jag in till stan för att jobba på Odd Molly. Jag ska hjälpa Victoria för att hon har så mycket att göra för att deras deadline är på tisdag. Jag ska ta ledigt från skolan och vara där istället. Jag ser stort fram emot det och jag är mer än nervös ! Hoppas att jag inte klantar till det på något vis.

TOYSTORY3


I förrgår så var jag, Lollo, Moa, Ida, Ida, Cornelia och Matilda i stan för att se Toy Story. Den var skitbra ! Det var väldigt häftigt att se 3D, det var första gången som jag gjorde det. Det blev verkligen ett mer djup i filmen än vad det blir om man tittar på en vanlig film.

Tack alla tjejer för en trevlig kväll ! XOXO,.


RSS 2.0