THECULTUREOF

Idag ungefär vid fem tiden så tar jag och Mamma och packar ihop bilen och drar till Gävle. Vi ska stanna där till på fredag eftermiddag. Vi kommer antagligen strosa omkring på stan (i gävle alltså) som vi alltid gör. Dock ska jag inte shoppa, i alla fall försöka, eftersom jag ska spara pengar så att jag kan shoppa riktigt ordentligt när det är dags att köpa nya vår/sommar kläder. Men vi får se hur det går. Annars kommer vi nog till mesta dels bara slappa och njuta av en annan miljö som inte innefattar tråkiga Bålsta. Hoppas att ni andra får det bra och att ni njuter riktigt ordentligt utav den sista delen på sportlovet !

HUNDRERMILES


Bilden från peters blogg

Kom precis hem från Stan efter att ha käkat och gått på bio med min kära kusin. Det var tänkt att vi skulle se Love and other drugs eftersom jag reserverat biljetter osv men i sista sekund ändrade vi oss och såg då istället Gullivers resor. Den var helt OK faktiskt, inte den bästa filmen ever men den var medelmåttig. Efter det så träffade vi Kissies bror Peter för att Linnéa skulle hämta upp hennes kompis GoddieBag som hon vunnit av honom. Han hade väldigt brottom så det blev bara att vi hälsade, han gav Linnea GoddieBagen, han tog en bild och drog. Det kan nog bero på att han bytte ut innehållet som hon egentligen skulle få till manssaker som ex. raklödder osv. Dåligt gjort om jag får säga det. Men nu har bilden på mig och Linnea blivit "Posted" på hans blogg. Tyvärr så var han så snabb med kameran så det ser ut som om jag är en gris eller något liknande. Men men, inget att göra åt. Kika gärna ! http://www.finest.se/peter08


20110219










Jeans - Weekday, T-shirt - Monki, Kofta - BikBok.

VALENTINESDAY


Idag är det som sagt Alla hjärtans dag. Jag har varit hemma hela dagen på grund av magont så jag hade ganska mycket tid på mig att göra alla hjärtans dag-kort och fixa några alla hjärtans dag-presenter. Jag älskar att fixa och trixa och göra saker som man får ge bort. Jag älskar även själva alla hjärtans dag-dagen för jag tycker att den är mysig med alla fina blommor och rosa/röda saker som finns i affärerna. Dock kommer jag nog kunna utnyttja denna dag lite mer i framtiden då jag förhoppningsvis har en pojkvän som kan ge mig diamanter och annat skoj. Men tills dess så får jag hålla ut och bli glad för nallebjörnar och kort innan denna dag blir lite mer expensive och kärleksfull.


AUTO

OMG vilket snöoväder det har varit idag. Jag fick verkligen pulsera igenom snön på väg till skolan i morse. Jag kände mig som ett utav barnen i barnen i Bullerbyn när de gick hem från skolan den dagen då det var snöstorm. Ja, det var verkligen inte roligt.

Resten utav fredagen har bara varit lugn och jag har börjat att återhämta mina krafter inför nästa vecka.
I morgon så ska jag och min kära far åka in till kista och gå på bio, Meet the parents, Little fockers ska vi se. Det blev ändrat på grund av att The town som vi egentligen skulle se inte går i Kista längre. Fråga mig inte varför ? Men denna film blir nog också bra. Jag tycker om att få skratta lite !
Have a nice evning everybody !


LACES

DAGENS OUTFIT













Spetsklänning - Hennes och mau, Spetsshorta - Cubus, Örhänge - Fått av Linnéa, Armband - Weekday.


THEDAYBEFORETODAY






Igårkväll slappade jag tillsammans med familjen framför tv´n. Vi hyrde två grymt bra filmer, Grown ups och Unthinkable. Filmerna va väldigt olika, en var grymt rolig medan den andra var otroligt spännande, verkligen att rekomendera. Jag är verkligen så tråkig. Nästan de enda jag gör på helgerna är att ligga hemma framför tv´n och titta på någon film som vi har hemma eller så hyr jag en. Måste bli bättre på att spendera helgerna på ett lite roligare och annorlunda sätt. Även fast jag föredrar att ligga hemma istället för att dra runt på byn eftersom det inte finns något att göra här i Bålsta. Speciellt inte på vintern. Så jag får helt enkelt vänta tills sommaren och då se till att komma igång lite mer.

Men idag så blir det ingen innesittarkväll inte. Utan jag, farmor och Linnea ska på våran årliga teater som blivit en väldigt stor tradition. Detta år ska vi se på romeo och Julia, se stort fram emot den. Efter det ska vi hem till farmor där vi ska spendera natten. Jag är säker på att det kommer att bli lika supertrevligt som det brukar bli.


RSS 2.0