FLYINGMACHINE

Igår firade vi mamma genom att käka på en Grekisk Resraurang i uppsala. Det var otroligt mysigt och maten var sjuukt god. Kommer tyvärr inte ihåg vad restaurangen heter men den var verkligen att rekommendera !
Alldeles strax ska jag ta och sätta igång med pluggandet, tyvärr.. Efter det ungefär vid tre tiden ska jag och mamma åka och handla lite grejer till tacosen ikväll samt lämna madrasser hos min pappa. För ungefär vid 4 så ska jag träffa mina tjejor i centrum för att handla lite snacks till ikväll eftersom vi ska ha en tjej-kväll, vilket vi inte haft ppå 1000 år så jag ser verkligen fram emot det ! Jag är säker på att det kommer att bli en grymt trevlig kväll.

THECONTOUROFTHEMOON


Vaknade i morse ungefär vid 8 snåret men låg då kvar en stund i sängen och njöt av att det äntligen är helg. Efter ett tag gick jag upp och "Joinade" min mor och Björn framför Tv´n medan de kollade på ett program om fetma, sorgligt säger jag bara... Haha, I alla fall, efter det så tog jag mig lite frukost innan jag hoppade in i duschen och därefter gjorde jag ansikts-peeling och målade naglarna till Camp Rock 2 som gick på Tv. Så förmiddagen blev en "tahandommigsjälvförmiddag" (skönhetsvis alltså). När mamma och Björn sedan kom hem så åkte vi och storhandlade inför veckan och här är vi nu.

Men nu måste jag kila ner för de ropar för fullt att det är mat nu. Denna lördag blir det ingen fin-middag utan medan de äter en toast ska jag käka en varma koppen med tomat och basilika smak och ta en hårdbrödmacka till. Fancy huh?.

CHANGEDPLANES


Den film som jag och pappa såg igår blev The Black Swan. Grymt bra film kan jag säga. Lite läskig och chockerande, den visade en otroligt mycket mörkare sida än väntat. Dock var det bara positivt. Roligt med en lite mer annorlunda film. Det som var jobbigt var att jag som alltid har varit känslig mot när folk pillar på sår och kliar sig hårt och gör illa sig var tvungen att sitta och titta på en tjej som rev av sig hud och skadade sig hela kvällen. Men det är verkligen förståeligt att hon vann en Oscar för denna roll.

Idag blir det ingen bio pga att pappa har jour och måste vara tillgänglig och för att det är Ishockey på Tv. Så istället ska jag möta Lollo om ett litet tag så ska vi hitta på något innan vi drar till Moa för att ha myskväll och titta på Melodifestivalen (som jag dock har varit dålig på att följa, har inte sett ett enda avsnitt). Tycker att melodifestivalen är så uttjatad och på något vis inte håller standarden. Men det kanske bara är jag ? Men det blir trevligt ändå att bara umgås med tjejerna och ha en trevlig och chill lördag !

SITTIGNONTHEEDGE

Later on today ska jag till far min och stanna där över helgen. Ikväll blir det nog en standard hemmakväll med film, slappa och njuta av att det äntligen är fredag. I morgon blir det förmodligen bio. Ingenting som är bestämt än men vi pratade om det. Vi får se vad det går för filmer. Jag bara dör av min velan att se The Black Swan men det är ingen film för pappa så jag och Johanna ska nog se den nästa helg, Can´t wait !
Denna dag har varit fylld med nationella prov - övning inför nationella och Historieprov om första världskriget. Nu är äntligen en liten del av allt detta över, så nu är det bara att öva häcken av mig inför nationella proven i Fysik som är nästa vecka,. Puuuust, jag ser inte fram emot det !!
Nu väntar jag bara på att OC ska börja och stax innan ska jag göra mig en latte, eller ja, snarare kaffe med lite vaniljsmak. Jummie. Men klockan verkar gå ovantligt segt just nu så får hitta på något som kan underhålla mig under tiden.
Ha en bra helg foxx !

CLOUDSFROMAFOREIGNCOUNTRY


Denna dag har varit ganska så standard. Gick i skolan, som vanligt, då jag längtade hem till OC, som vanligt. Därefter har jag spenderat den största delen utav tiden med näsan i Historiaboken och läst om första världskriget som vi ska ha prov om på fredag. I morgon är det en ganska så chill dag i skolan pga att vi får sluta tidigare då vi får chansen att förbereda oss inför SO provet eftersom vi på kvällen ska ha filmkväll med klassen i skolan. Det ska bli roligt och är en bra mysfaktor som förberedelse tills fredagen. Ha det gött allesammans, nu ska jag ta och sova innan jag storknar !


FESTIVAL/FESTIVAL

I sommar så är ett måste för mig att gå på en festival. Johanna och jag har planerat att vi ska gå på Peace and Love, men vi får se om det kommer upp någon annan. Jag hoppas verkligen att det blir av för jag tror verkligen att det skulle vara ett superduperroligt sätt att spendera en del av sommaren på. Speciellt eftersom jag aldrig gjort det förut. Just det här att bo i tält, få ha på sig ubercoola festivalkläder, äta burk mat och bara vara i en sådan miljö, ja, till och med att bli skitig i håret. Jag tror att ni förstår vilken känsla jag försöker förmedla. Så nu måste jag börja min jakt på festivalkläder så att jag är förberedd, så Peace !

RSS 2.0