301010







Hello world ! Idag ska jag vara med Amanda. Först ska vi till centrum för att jag ska lämna tillbaka en film som jag hyrde igår, The Runaways, en väldigt bra film om inte minst inspirerande. Sedan ska vi väl hyra en ny film till ikväll och ta en fika. What happens later will see. I hope U guys have a great saturday.
 Fierce and Love !


DAGENS






Vi har haft olika teman varje dag i skolan denna vecka, och idag skulle vi vara klädda för Halloween men jag orkade inte klä ut mig så jag körde på hatt och en liten spindel på kinden. Jag var inte ensam om att knappt klä ut mig idag heller. Det bästa med dessa dagar är att man får ha huvudbodnad,, Cheers up!


HALLOWEENDISCO

















Igårkväll hade vi nior ett halloween-disco för d yngre eleverna för att samla ihop lite pengar till klasskassan. Det var väldigt roligt och det gick otroligt bra, Det var bara att alla ungar var yperlivliga och sprang runt hela tiden, verkligen non stopp. Påminner om en själv i den åldern.
Jag var utklädd till en Vodokvinna som ni kanske ser, Inspirationen kom från Tia dalma från Pirates of the caribbean.


NYTTINLÄGG


Later this day, me and my father are going to my grandmothers house for some dinner and "sleepover". Hon ville träffa oss så vi tyckte att idag passade bra. Snart ska jag gå ner och göra mig i ordning och sedan titta på Sex And The City, som jag inte har kommit för mig att se tidigare, fråga mig inte varför. Så nu tar jag tillfället i akt och slår mig ner framför tv´n och äntligen får se på filmen !

EARLYNIGHT

Mongobilder på mog och Johanna









Ikväll så ska jag och Johanna Chilla framför Tv´n och titta på Frozen, vi har köpt massa energidrickor som vi håller på och trycker i oss för att inte somna. Det kommer att bli en väldigt funny kväll !
Ha det allesammans, XOXO

JUSTADDEDTOMYINSPOFILE







THELASYFEWDAYS

Bilder från de senaste dagarna

















Ungefär så har det sett ut för mig. Ingenting speciellt har hänt förutom att jag gick på bio med Johanna i Lördags, men annars har det bara varit plugg som gällt.

Wallstreet, Money never sleeps

Idag klockan 15 ska jag och Johanna in till Kista och titta på bio, Wallstreet, money never sleeps heter den. Den verkar väldigt bra och jag är ett stort fan av Shia Labeouf så det kommer att bli grymt kul. Är supersugen på att gå på bio så, Kista, here I come !


Bild från i somras, Miss being brown!

SIDEPLAIT

Så här går det till att göra min sidofläta, just wanted to let U know!

1:Först väljer du vart benan ska sitta, sedan tupperar du håret jädrigt mycket så att det får volym (Tuppera tills du får den volym du vill ha) och spraya sedan hela håret så att det får stadga.


2: När du har fått den volym du vill ha så kammar du lite försiktigt på ytan så att den får en mer polerad yta och inte ser ut som ett fågelbo. Men kamma inte för hårt så du förlorar volymen.


3: Till sist så flätar du en lång fläta som börjar löst ungefär under öronsnibben men lite mer i höjd med axeln. Spraya sedan en gång till så att frisyren håller hela dagen. Därav är flätan klar!

Lycka till!

DAGENS

Nu måste jag kila, tänkte skriva lite om hur det gick igår när vi sjöng men har inte tid just nu så det får vänta !

Adíos Amigos!


PRODUCED




Right now I´m at Lollos place. Vi har gett oss in på att sjunga inför våran musiklärare i morgon, a big misstake ! Haha, det låter sådär kan man säga. Men vi får öva lite till och hoppas på det bästa i morgon.

Adíos Amigos !


PRINSESSPARTY

Lite bilder från Corres prinsesskalas i fredags.









Det var väldigt trevligt att umgås med alla dessa underbara flickor.
Tack Corre för en trevlig väldigt trevlig kväll !


HERE-U-GO!

Det här är det jag köpte.

















Dessa fick jag med gratis när jag handlade för över 500 kronor på BIKBOK, hade hälre fått välja ett valfritt smycke än att få en goddie-bag med dessa. Inte riktigt min stil om man säger så, men men.

COLOR

Nu är jag hemma igen. Vi har sprungit runt i affärer som galningar i ungefär 5 timmar så nu är jag ganska exhausted. Jag gjorde ganska många fynd faktiskt och jag är väldigt nöjd, hade dock velat köpa lite mer höstkläder men det får vänta. Mamma gjorde också många väldigt fina inköp. Vi hade en otroligt trevlig dag jag och Mamsen, Tack för allt världens bästa mor !

Just nu ligger kameran på laddnng så bilderna kommer senare. Nu ska jag om 10 min ta och slänga mig framför tv´n och titta på Step Up 2 och vila mina stackars fötter !

 Ha det !

DAGENS

Hello Everyone! Alldeles strax ska jag och Mamma åka till kista och shoppa. I´m so excited! Jag är väldigt inspirerad idag också så då kommer det gå väldigt bra att hitta fynd, för om jag inte skulle vara ispirerad så skulle jag lika gärna kunna skita i det för då går man bara runt i affärerna och känner sig förvirrad.




Örhängena och korshalsbandet fick jag av Amanda i födelsedagspresent i går, Tack Amanda !

Byxor - BIKBOK
Tröja - MONKI
Oxhalsband - GINATRICOT

JACKETORGASM

På dessa två hemsidor finns verkligen världens finaste jackor. Jag vill bara köpa allihop på en gång ! Så himla fina strukturer och detaljer och bara utseendet/designen i sig är så otroligt snygg och cool. Jag får verkligen en Jackorgasm .

http://netaporter.com och http://mrsh.com

RSS 2.0