THEHUNTEROFSTRESS








Denna byxdress spenderade jag min torsdag i. Dagen idag har varit ganska hektisk, har varit igång sedan klockan 11 i morse. Först tog vi en tripp ner till centrum för att köpa skumpa till i morgon, köpa skor (vilket blev ett par svarta pumps med stilettklackar och cerise insida) på Deichmann och till sist lite behöveligt smink på Kicks. Där köpte jag ett korallfärgat läppstift, en lite röd-orange småglittrig ögonskugga från makeupstore, en mascara och ett lite metallic-glittrigt nagellack perfekt till nyår ! Därefter åkte jag och mamma till kista för att köpa ett till par skor men för uteanvändning (vilket i detta fall blev ett par svarta kilklackar då hälften av skon var klädd i mocka och den andra delen i ett slags "Ormskinn" eller vad jag nu ska kalla det. Letade även efter en päls"krage" men den enda som fanns var den på salt och kostade hela 1300 kronor som jag inte var så sugen på att lägga på en krage, så jag får leta vidare lite tills jag hittar en för ett lite mer rimligare pris. Tänkte ha pälsen på nyår men hade turen att få låna min underbara vän Lollos pälskrage. Mamma hade även lovat mig ett halsband som jag skulle få i konfapresent men som jag själv skulle få välja ut så idag hittade jag ett. Det blev en slags amulett i silver med mitt stjärntecken på vilket jag är otroligt nöjd med ! Sedan var det lite andra saker som jag också köpte. Resten av dagen spenderade vi hos Ove och Sophia eftersom det är Oves födelsedag idag.

Nu ska jag sitta lite vid datan och ladda över lite bilder, sedan lägga mig och ladda batterierna tills i morgon. Det enda problemet är att jag inte har kunnat somna förrän klockan 5 på morgonen de senaste dagarna så jag hoppas att jag fått turen på min sida denna kväll.


ALONEONADEC..EVNING

http://sarasland.com/wp-content/uploads/2010/01/vinterland1.jpg
Jag har verkligen ingenting att göra. Försöker få tag i mina vänner men ingen är hemma eller vägrar att svara i sina telefoner. Börjar bli lite för rastlös just nu känner jag. Hoppas verkligen att Amanda ringer mig snart och att hon har tid att vara med mig så jag räddas från denna ensamma vinterkoma som jag börjar hamna i. All I can do now is wait.

Iphone 4

Ja, igår blev jag en Iphone 4 rikare ! Fick en för tidig Julklapp av min käraste far. Jag kan bara säga att det är det bästa och snyggaste telefonen in the entire world ! Jag bara Älskar den. Jag fick en blackberry för inte så länge sedan men pappa köpte den på tradera så det var en kopia och det märktes verkligen. Så nu har jag äntligen fått mig en bra och ordentlig mobil som jag kommer att kunna ha ett bra långt tag framöver. Jag kommer att ha ett tillfälligt nummer i ca 4-5 dagar tills mitt gamla nummer blivit förflyttat.
Till alla er som har mitt nummer och brukar smsa/ringa till mig så har jag inte Comviq längre utan 3.

EXTRALONGLASTING

Linn lekte dressout med My´s garderob

 

Jag hade trevligt och våldgästade My´s (hjälpjagharfåttenblackout) eldspis eller vad det nu heter.

 

Här är ett par skor som jag föll stort för och var nära på att ta med mig hem

 

Här är ännu ett par svarta stillettho´s som jag föll riktigt hårt för

 

Födelsedagsbarnet öppnar presenter!

 

Tack alla fina flickor för en trevlig kväll med mycket skratt! Det var ett mycket trevligt sätt att spendera sin Första jullovsfredag på.

 

 


20101612

Så, nu var äntligen första terminen avklarad ! Alla betygen är nu satta och jag har fått mina. Vi hade avslutning idag och jag och Louise uppträdde såklart, som vi på något sätt alltid lyckas göra. Även fast vi ganska många gånger ångrat att vi valt att ställa upp. Men det gick väldigt bra. Vi sjöng Samson medans Henrik spelade piano. Fick höra från många håll och kanter att vi var grymt bra så det gav en liten kick om man säger så. Nu är det bara att invänta nästa termin, men först ska jag njuta utav Jullovet !

 

Nu ska jag plasera min bakdel på datastolen och titta på Lika barn leka bäst. Datorn kanske inte är den mest ultimata platsen att titta på film på men jag orkar inte vänta i 2 timmar på att bränna ner den på en skiva så nu får det bli på detta vis. Jag ska bara luta mig tillbaka i stolen, dricka min saft och njuta av att änligen vara ledig och fri från läxor !


WEBBCAM




Nu ska vi fira Björn som fyller år i morgon. Ska började dagen med bio och sedan käk. Ha en bra dag allesammans!

GIRLSNIGHT

DAGENS

Nu är det snabba ryck som gäller ! Om sa 40 min så kommer Amanda och Louise till mig för vi ska nämligen ha tjejkväll i kväll. Jag måste ha hunnit blanda en mangosmoothie som jag ska bjuda på, en välkomspresent ska göras och alla grönsakerna till tacon ska vara uppskurna och bordet ska vara dukat. Så det är nog dags för mitt att lägga på ett kol om jag ska hinna. Det ska bli otroligt mysigt eftersom indien var en Brittisk koloni sist alla vi tre var. Vi får se vad som händer ikväll, vi har en massa catching up to do, ska antagligen sjunga lite singstar och titta på i rymden finns inga känslor. Kvällen är som sagt rätt fullspäckad med jag är taggad !

DAGENS




Idag blev det ganska mycket denim. Smyckade mig med ett enkelt halsband och mina två nya ringar
.

Idag hade vi SO prov i religion. Det gick väldigt bra, tror jag... Det var ca 6 frågor som var ganska lätta. Hoppas nu bara på ett MVG, får hålla tummarna konstant. Likaså gällande elevlektionen i Dans som jag och Louise höll idag. Jag hoppas verkligen på det bästa men man vet ju aldrig. Det kändes som att det gick väldigt bra, att vi var var planerade med tiden och höll ordning osv. Men men, det är bara att vänta och se.
Resten av kvällen ska jag fortsätta med att renskiva en insändare som mitt MVG i svenska-betyg hänger på. Making me pritt..y nervous, sedan ska jag titta på Paradise Hotel följt av Top Model och Svenska Hollywoodfruar.

LYCKAN,KÄRLEKENOCH...






Mina nya vinterskor. Dom ser inte så smickrande ut på bilden men i verkligheter är dom snygga,.




Gick in på scorett för att titta efter vinterstövlar men hittade då istället två snygga ringar som jag var tvungen att köpa. Renen passar otroligt bra nu till Jul, så det var ju ett kap kan man säga.

I morse vid elva åkte jag och Mamma in till stan för att gå på bio. Lyckan, kärleken och meningen med livet såg vi. Den var väldigt bra och rolig. När filmen var slut vid si så där tre tiden gick vi runt och letade efter ett par skor till mig. Vi hittade till slut ett par på Skopunkten för ett bra pris. Vi avslutade vistelsen i stockholm med att äta en sallad på något Café som jag inte riktigt vet vad det heter, men mysigt är det i alla fall.



TEXTILAGYMNASIET

Jag kom ganska nyligen hem från öppet hus på Textila gymnasiet. Alltså. I´m in Love ! Miljön, alla människor och allting var så mysigt och stilfullt och jag bara Älskart. Det är där nog där jag vill gå, är ganska så säker på det men jag ska ändå försöka hinna med att gå på öppet hus på några fler gymnasium så att jag har något att jämföra med samt några alternativa andrahandsval osv.

ZONEUNKNOWN

Dagens:

Jeans - Weekday, T-shirt - Hennes och mau

Chaise, jag har otroligt många saker som måste göras nu innan jul. Det är läxor, prov och inlämningar hit och dit, öva på jullåtar, elevlektioner och en massa annat. Vet ej hur jag ska hinna med allt. Hoppas att jag inte drunknar nu i slutändan av terminen. Gud bevare mig !


RSS 2.0